[Help] Ports Block

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Може ли някой да ми каже как да блокна портовете на сървъра че да не може да се бластва с ''blast Hack'' ??
Благодаря !
 

StoneAngel

Well-Known Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,077
Reaction score
193
Firewall имаш ли на сервера ???
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
хора кажете как да ги блокна тия 55960 и 55962 ще се гръмна :d:d:d
 

MorgaN

New Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
708
Reaction score
101
You don't need port block , you need firewall " Sygate Firewall "

Download Sygate Firewall Here

And you need block only Database 1 , Database 2 , Ranking Server , Event Server .

I think this program help you , i use for all my servers this program and cant hack me enything try :)
 
Last edited:

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
ReaL влезни в скайпа иам порт блокар!!!
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
ReaL влезни в скайпа иам порт блокар!!!
Със Sygate е по-голяма вероятноста против пробив ;)
Правили сме десетки тестове с какви ли не простотии, а и не само за сървър на Mu.
И моля ви се, като се обръщате към него, пишете "ReaL[!]" ;)
Мерси!
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Ем той ми е приател за тва ам не е ли по добре и двете да ги имаш :1:
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Гепат performance-а на PC-то, пък и без това Sygate от вс си те пази ;)
 

Similar threads