- Reaction score
- 69
Добре, ще се пробваМисля ,че когато го пробваш сървъра ще получиш отговора ми Повярвай ми горе доло ако има 5 човека на 10 реса ще е супер постижение Ще има куестове който ще дават точки също Първите 10 реса няма да има голяма разлика между геройте по-точки .... Не съм фен на лимитите за ресове като цяло ,защото убиват динамиката на игра и се налага да чакаш 1 седмица да може да дигнеш 2 реса ....При нас няма да е така ..... Какво мислиш за макс на опцийте да са 3 Така да може да се използват повете опций и събирането на сет ще е по важно ....
Не може на всеки да се угоди, така че, как на тебе ти е кеф бацеТака или иначе ще има за стоене в игра кредити така,че ще има защо да се стой онлайн
Imash vpredvid, che stoqt afk v igra predpolagam? Ako na tova mu vikate igra, az mu vikam zaguba na vreme.Като гледам играят с години хората едни и същи сървъри без промяна на концепцията така ,че мисля, че ще има и тук ... също така приемам и предложения за развитие на сървъра
Mersi bratle, ti sushto.Този като не искаш да играеш недей каза си мнениетоо така ,че да си жив и здрав