eXTenTioN New Member Joined Jul 13, 2009 Messages 557 Reaction score 149 Nov 20, 2009 #1 EN: I need some script witch display the account vault in the control panel Thanks BG: Трябва ми скрипт който да показва сандъка на акаунта в контрол панела Благодаря
EN: I need some script witch display the account vault in the control panel Thanks BG: Трябва ми скрипт който да показва сандъка на акаунта в контрол панела Благодаря
eXTenTioN New Member Joined Jul 13, 2009 Messages 557 Reaction score 149 Nov 21, 2009 #3 нее просто да показва тва сандъка на акаута в Control Panela на уеба
y0caa Active Member Joined Nov 24, 2008 Messages 165 Reaction score 119 Nov 21, 2009 #4 eXTenTioN said: нее просто да показва тва сандъка на акаута в Control Panela на уеба Click to expand... Искаш да напраиш нещо като DrakeWeb последната версия ? Last edited: Nov 21, 2009
eXTenTioN said: нее просто да показва тва сандъка на акаута в Control Panela на уеба Click to expand... Искаш да напраиш нещо като DrakeWeb последната версия ?
N NikeR New Member Joined Apr 8, 2008 Messages 927 Reaction score 318 Nov 21, 2009 #5 eXTenTioN said: нее просто да показва тва сандъка на акаута в Control Panela на уеба Click to expand... копни от уеб-шопа на савойя, просто сменяш: Code: <div align="center">'.xweb_get_warehouse_contents($GLOBALS['mu_user']).'</div> с Code: <div align="center">'.xweb_get_warehouse_contents($_SESSION['login'];).'</div> Не помня кво ми беше на уеба, май беше $_SESSION, виж си го как е и го изкопирай Не забравяй Code: require './inc/function.whcontent.php'; И зимаш файла от уеб-шопа... П.с. Ако може са да ми пратиш БКто... май беше wallpaper, твоя background на weba... с BKто Което всъщност изоб6то не е копирано от Webzen y0caa said: Ама иначе не копираш от Лиско Click to expand... Той и да копира неможе.... Last edited: Nov 21, 2009
eXTenTioN said: нее просто да показва тва сандъка на акаута в Control Panela на уеба Click to expand... копни от уеб-шопа на савойя, просто сменяш: Code: <div align="center">'.xweb_get_warehouse_contents($GLOBALS['mu_user']).'</div> с Code: <div align="center">'.xweb_get_warehouse_contents($_SESSION['login'];).'</div> Не помня кво ми беше на уеба, май беше $_SESSION, виж си го как е и го изкопирай Не забравяй Code: require './inc/function.whcontent.php'; И зимаш файла от уеб-шопа... П.с. Ако може са да ми пратиш БКто... май беше wallpaper, твоя background на weba... с BKто Което всъщност изоб6то не е копирано от Webzen y0caa said: Ама иначе не копираш от Лиско Click to expand... Той и да копира неможе....
eXTenTioN New Member Joined Jul 13, 2009 Messages 557 Reaction score 149 Nov 21, 2009 #6 y0caa said: Искаш да напраиш нещо като DrakeWeb последната версия ? Click to expand... от кой са опитвам да копирам ве ? NikeR said: копни от уеб-шопа на савойя, просто сменяш: П.с. Ако може са да ми пратиш БКто... май беше wallpaper, твоя background на weba... с BKто Което всъщност изоб6то не е копирано от Webzen Click to expand... http://warningmu.com/images/background.jpg от тук го взех
y0caa said: Искаш да напраиш нещо като DrakeWeb последната версия ? Click to expand... от кой са опитвам да копирам ве ? NikeR said: копни от уеб-шопа на савойя, просто сменяш: П.с. Ако може са да ми пратиш БКто... май беше wallpaper, твоя background на weba... с BKто Което всъщност изоб6то не е копирано от Webzen Click to expand... http://warningmu.com/images/background.jpg от тук го взех
N NikeR New Member Joined Apr 8, 2008 Messages 927 Reaction score 318 Nov 21, 2009 #7 eXTenTioN said: от кой са опитвам да копирам ве ? http://warningmu.com/images/background.jpg от тук го взех Click to expand... Мерси, оправи ли се с скрипта ?
eXTenTioN said: от кой са опитвам да копирам ве ? http://warningmu.com/images/background.jpg от тук го взех Click to expand... Мерси, оправи ли се с скрипта ?
eXTenTioN New Member Joined Jul 13, 2009 Messages 557 Reaction score 149 Nov 22, 2009 #8 NikeR said: Мерси, оправи ли се с скрипта ? Click to expand... не мога да намера кой Module е .... ама неска ша го поразуча
NikeR said: Мерси, оправи ли се с скрипта ? Click to expand... не мога да намера кой Module е .... ама неска ша го поразуча