[Help] PHP Script-че

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Ето че и аз взех да искам помощ :p
Ето за какво става дума... За сайта! MuWeb 0.8 (няма значение)
Моля ви, драснете скриптче (php), което да представлява това:
Code:
if IP = ***.***.***.*** , javascript:alert("текстче")
Имам предвид, този IP ако ми влезе в сайта да се поп-ъпне текст, който аз напиша под формата на JavaAlert :)

Ще съм адски благодарен ако ми помогнете! :blush-anim-cl:
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Ето че и аз взех да искам помощ :p
Ето за какво става дума... За сайта! MuWeb 0.8 (няма значение)
Моля ви, драснете скриптче (php), което да представлява това:
Code:
if IP = ***.***.***.*** , javascript:alert("текстче")
Имам предвид, този IP ако ми влезе в сайта да се поп-ъпне текст, който аз напиша под формата на JavaAlert :)

Ще съм адски благодарен ако ми помогнете! :blush-anim-cl:
Не съм сигурен, но мисля че така ще стане (не съм пробвал)

Code:
 <script language="Javascript">
 function check_ip()
{
if ( ip == "127.0.0.1")
{
alert("Тексът ти тук!");
return false;
}
</script>
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Не стана, навсякъде го ръгах по index-а :(
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
PHP:
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == '83.148.88.78')
{
die("<script language='Javascript'>alert('Error'); </script>");
}
Утре щи го направя много подробно
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Благодаря ви, че отделяте време за това :)
 

AfterShock

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
576
Reaction score
80
Мефо ше ти го напраи доста качествено ;)
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Мефо ше ти го напраи доста качествено ;)

Той ще го направи така както никой друг :1: Тъкмо и аз ще намажа за да видя за какво става въпрос :bigsmile:
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Мефо ше ти го напраи доста качествено ;)
Не само, Мефо :)

Code:
<?
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == 'IP Adress')  {
echo('<script language="Javascript">alert("Здрасти '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' бла бла бла"); </script>');}
?>
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Това завършения код ли е ? Годен за ползване :cheezy:
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Ахх, Gaso, благодаря ти отново :)
Ако няма проблем, понеже пропуснах да добавя за какво става дума, а може би сте се сетили... Нещо като бан по IP от сайта с alert-че ;)
Как да допълня скрипта, така че след alert-а, да не допуска IP-то в сайта ? (Ставам доста нагъл :/ )
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Как да допълня скрипта, така че след alert-а, да не допуска IP-то в сайта ? (Ставам доста нагъл :/ )

Това не само на тебе ти трябва... С твойта "наглост" помагаш на всички който не знаят. Който не знае ще има да гледа тука вместо да прави нови теми за това скриптче :)
А Газолинчо... Благодаря ти :59:
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Ахх, Gaso, благодаря ти отново :)
Ако няма проблем, понеже пропуснах да добавя за какво става дума, а може би сте се сетили... Нещо като бан по IP от сайта с alert-че ;)
Как да допълня скрипта, така че след alert-а, да не допуска IP-то в сайта ? (Ставам доста нагъл :/ )
Ето...

Code:
<?php
$ip = getenv('REMOTE_ADDR');
$blocked = "IP here";
if (ereg($blocked,$ip))
{
echo('<script language="Javascript">alert("YOUr IP ARE '.$_SERVER["REMOTE_ADDR"].' BLOCKED FROM THIS SITE"); </script>');
exit();
}
?>
може да се сложи в отделен файл за да не ти пълни index'овата страница... т.е. може да стане така <?php include "blocked.php"; ?> това е пътят към файл "blocked" в него поставяш кода :) и така не си пълниш index.php, config.php, но не забравяй че трябва да си направиш файл с име blocked.php и да напишеш <?php include "blocked.php"; ?> където си пожелаеш в index.php
 
Last edited:

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Yes!!! Благодаря ти много! Предлагам да го Release-неш, защото върши мн добра работа :p
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
E [Help] Php script error Help 1
killar4eto [Help] View Vault PHP Script Help 6
silviosing [Help] How create the core.php for this archive ajax Help 5
natumno [Help] Crew.php Fix Help 8
Z [Help] Loading php_gd2.dll Failed Help 0

Similar threads