[Dev] New Admin CP and User CP

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
693
Привет на всички!

След като отсъствах доста време, поради причини, с които не искам да Ви занимавам, но както и да е! Бях Ви обещал изненада, а тя е "нов администраторски панел", който почти няма нищо общо с познатият Ви до сега а е коренно различен по дизайн и защита! Спокойно мога да кажа че, защитата му е на 99% и хакването на Му-то Ви зависи от вашият темплейт!

"Как така от нашият темплейт?" - Ами този контрол панел е без темплейт :) и е пригодим само за MuWeb 0.8 (progress 0.9 = 1%)

"Има ли нови екстри?" - Има разбира се! Но за тях ще си замълча за сега

"Какъв вид защита?" - Достатъчна

С тези въпроси и отговори исках само, да Ви въведа горе-долу в нещата за да си спестим "флууд". Новият "потребителски панел" все още не е завършен и не мога да дам информация за него защото го правя без да знам какво правя, чакам си музата.

Ето и снимка на панела, снимката която ще видите е образец на Контролният Панел! А самият панел все още НЕ Е завършен, има още доста работа по-него и след като го тествам ще го пусна в употреба.
 

Attachments

  • new.PNG
    new.PNG
    470.3 KB · Views: 131
е ко да кажа аз и преди го видях супер 6те е само кат ти казах преди мани кламера :Д седи малко гадно ;)
 
да найстина без кламера ще изглежда много по добре :)
 
Gasolinch0 ако имаш нужда от помощ пиши :)
 
според мен истинския дизайн няма да има тези надписи и тоя кламер (think) .. това е за тези които копират да не могат.. всмисал те ще могат но ще си остане лиценза и т.н...