My Banners

ReSpEc7

Well-Known Member
Reaction score
259
Здравейте преди може би месец започнах да се занимавам сериозно с фото шоп и изкам да ви покажа моите 3 банера който направих прес това време

new.gif

PrestigeMu.gif

titan.gif

Очаквам критики!

Това е най новият ми банер чакам оценки :p

PrestigeMu.gif

Last edited:
третият разбирасе е наи хубав :d разбирасе защото ти си го правил по поръчка а ти поръчките ги праиш хубаво :d:

втория банер е по-добър... но забележката ми е във шрифта ! ако се постараеш малко върху шрифта ще е супер ;] успех !

Suck...Неможе ли да вкараш некви по яки ефектни...Не да ми правиш баннери от рода на 50 фрама...

suck...неможе ли да вкараш некви по яки ефектни...не да ми правиш баннери от рода на 50 фрама...

какво ще рече ефектни? а и мисля че банерите горе имат доста ефектни работи естествено първият тои е с последните ефекти които сам научил напоследак..

и 3те са зле . много лош подбор на надписи (имам предвит стиловете) , и тези герой които се появяват са много не на мястото си.

какво ще рече ефектни? а и мисля че банерите горе имат доста ефектни работи естествено първият тои е с последните ефекти които сам научил напоследак..
Ем измисли нещо яко...Не само да се движи текста...
Фона и текста неси пасват.....
Не ,че е нещо но се пак.Това е мойто което е близо 200 фрама.
Aion-Big-Banner-4.gif

отново твърде семпло :)

aбе ти какво искаш бе да не се занимавам от 9999999999999999 години с пс занимавам се от няма и месец и тука ми брамчиш не че ми дреме твоито мнение но все пак уважавай труда на другите не гледай само твоя.

п.с. така като гледам този път не се движат само надписите .. опитвам се бе хора с времето ще се науча ;)

1 & 3 - (puke)
2-рия е г/д добре (nqh)

Така първо ти си сложил тука за коментари аз ти казвам моя коментар....
Второ изборат на шрифтове е ужасен...Ако незабелязваш някой блендинг опци на шрифта са отвратителни....
Трето неси гледам само мойте работи опитвам се да те накрам да наяравиш някой друг ефект а несамо премигване и местене .....
Ето ти един добур ефект
На снимката или шрифта отиди Disort>Twisting>999 градуса за пурвиа фраме после
Направи на 2рия 900 и после на 3тият 800...по нататък сам се сети :)