- Reaction score
- 116
Здр на всички направил сам саит които е 99% защитен "Бета Версия" демек на половина!
xaxa почваме а? а ве Мухал ти тази фавикона сам я зел от EmeraldMu и внимаваи, като нензае6 си малчи!Направил си темпле което е от... един познат уеб За защита няма да коментирам само ще те помоля да не ползваш/копираш/вземаш favicon.ico от DarksWeb!
xaxa почваме а? а ве Мухал ти тази фавикона сам я зел от EmeraldMu и внимаваи като нензае6 си малчи!
Мисли си каквото искаш През К**а ми е!аз ако исках да земам копирам да сам зел всички модуло функции .... а не някакфа си икона! малчи си там ся и това е!На felix иконката е савсем различна просто си copy - paste от darksweb-а
Пич можеш ли да си кажеш скайп или да ме намериш vencito63 моляте от доста време търсих този уеб понеже стария имаше проблеми кажи си скайп или ме намери ... 10х предварително
Напълно съм с теб. ^^цтццт не разбрахте че няма да оберете овации като правите рескинове или ползвате muweb за основа направете нещо сами и нещо различно тогава,чак ми писна от един и същи сайт 1000 пъти качен не разбрахте ли че докато ползвате muweb ще ви дупчат с цел защита има много голяма дупка