lubo55
DTeam™
- Reaction score
- 36
Ей дрисльо много от хората във форума ме познават, занимавах се с му когато още ти беше в на баща си спаружените та*аци. Да ти е ясно. Затова вземи си трай най-добре, и не у*ирай на хората темите защото си пълна мишка..Пиша XXXX,защото това е личният Skype на XTYLING,а не този,който го имате всички.
И lubo555 недей ми говори "бившият" оунер на мутоолз,защото ти си 1 нещастник,който се опитва да вкара хора в сървъра си като копирва име на друг сървър..
И поне като копирваш име на сървър,да го беше направил на ниво,а не да го излагаш с най-грозния сайт и най-убитите файлове..даже и защита няма кат хората пълна трагедия,ламер нещастен..
А това до името на сървъра, поне съм питал дали мога да го ползвам, повечето не биха го направили.Само пълни недоразвити мозъци като твоя свързват играта с реалния живот. Никакво предимство не е да имаш сървър.
Не се занимавам само с му, това че съм се върнал в играта чрез пускането на сървър не означава че съм зарибен.
Попринцип не ме интересува мнението на останалите затова не пуснах аз темата, и не посещавам форума от доста време (не се обиждайте познатите).
Last edited: