[Release] MuServer Ex700plus

Смисал правя MuOnline Mu event Mu Ranking и ги ресторвам с CLEAN файловете ?

А може ли едитор за итеми!
И имаш ли някой друг линк за клиента че от този става много бавно!

Last edited:
Всичко е ОК и върви идеално даже се очаровах колко малко твари компа!Страхотна работа сега само да ги управиш и са бомба!

Значи след като се логна нали излизат ми героите натискам конект с някой герой и не може да ме логне в играта с героя остава си с екрана Loading апък в gameserver-а пише някакъв ерор ето снимка:
5536627b.jpg

Обаче откривам доста бъгове!И имам голям проблем с едитора добавям итемс отиват при друг герой ето една снимка от сървъра:
5536724p.jpg

Единственото нещо което не ме кефи е дизайна!

Ами немогат да се взимат итемите от съндъка след като ги сложиш!
Не можеш да добавяш нормално итеми!
След като сложиш Fenrir ти показва всички животни наведнъж или Darck Horse!
За сега само това открих и ще лягам но съм сигурен че има още доста!

Имам малък проблем... Само на EventServer и RankingServer ми дава, че имам грешка в ODBC-то... но не е така, смених имената всичко което се сетих направих... и пак показва, че няма връзка с ODBC DNS.
PS: Windows 8 x64 bit съм... и да оправил съм ODBC-тата за 64 бита... :(

Ползвай този https://docs.google.com/file/d/0B5rdn70bCiRfVnJNMWU0d1pZT2c/edit?pli=1
ODBC / ODBC Win 7 64 Bits / ODBC64BITS.reg

Просто ми е чудно тоя nowallz от къде има толкова голямо самочувствие.

Не знае каква функция изпълняват .ехе-тата и е тръгнал да ги кодва.... Та той една седмица не успя да си подкара Release-натите от него файлове.

Има много по-добри кодери от него, който работят като екип и пак нямат изчистени файлове. Имаме купени файлове от TT(SCF) който са с години пред него, и се още не са оправени като хората.

Просто ми е чудно тоя nowallz от къде има толкова голямо самочувствие.

Не знае каква функция изпълняват .ехе-тата и е тръгнал да ги кодва.... Та той една седмица не успя да си подкара Release-натите от него файлове.

Има много по-добри кодери от него, който работят като екип и пак нямат изчистени файлове. Имаме купени файлове от TT(SCF) който са с години пред него, и се още не са оправени като хората.

Абе остави,той използва извънземни знания и технологии за да ги кодва. Не че не съм благодарен за релийза който е пуснал тук,за да сподели файловете с останалите,но се прави на "дръж ми шапката" което много дразни останалите.

• Like
Reactions: alexana
епа аз в момонта чета книга C++ вместо да си губа времето да пиша излишни коментари ,и от каде имаш напредстава какво знам и какво незнам?

епа аз в момонта чета книга C++ вместо да си губа времето да пиша излишни коментари ,и от каде имаш напредстава какво знам и какво незнам?

От постовете ти имам напредстава какво знаеш. Браво че четеш, но не се изкарвай някакъв какъвто ти пожелавам да станеш след няколко години проекти.

• Like
Reactions: nowallz