Life Well-Known Member Joined Nov 13, 2008 Messages 1,367 Reaction score 509 May 12, 2012 #41 а и клиента ти е прецакан,main.exe е само и дава dont send .. даже и не си се постарал да го редактираш и пакнеш maina ... разочарова ме ..
а и клиента ти е прецакан,main.exe е само и дава dont send .. даже и не си се постарал да го редактираш и пакнеш maina ... разочарова ме ..
GTI Well-Known Member Joined Jan 1, 2011 Messages 1,365 Reaction score 423 May 12, 2012 #42 Life said: а и клиента ти е прецакан,main.exe е само и дава dont send .. даже и не си се постарал да го редактираш и пакнеш maina ... разочарова ме .. Click to expand... Main ми тръгва,пакнал съм го,на всичките ми приятели на които съм го дал тръгва,не знам защо се получава така :s Колкото до сървъра сега се събудих и заварих компютъра изключен,представа няма защо е изключен ... днес ще пробвам да пооправя клиента.
Life said: а и клиента ти е прецакан,main.exe е само и дава dont send .. даже и не си се постарал да го редактираш и пакнеш maina ... разочарова ме .. Click to expand... Main ми тръгва,пакнал съм го,на всичките ми приятели на които съм го дал тръгва,не знам защо се получава така :s Колкото до сървъра сега се събудих и заварих компютъра изключен,представа няма защо е изключен ... днес ще пробвам да пооправя клиента.
Mario1 New Member Joined Jul 25, 2010 Messages 285 Reaction score 37 May 12, 2012 #43 Всичко си върви на 6 под Windows 7 Ultimate x64.
GTI Well-Known Member Joined Jan 1, 2011 Messages 1,365 Reaction score 423 May 12, 2012 #44 Mario1 said: Всичко си върви на 6 под Windows 7 Ultimate x64. Click to expand... И аз съм със същият Win и нямам проблеми.
Mario1 said: Всичко си върви на 6 под Windows 7 Ultimate x64. Click to expand... И аз съм със същият Win и нямам проблеми.