[AD] MuBravery S6 Ep3 Exp: 500x Drop: 20%

@mistar_ti - monsters ще бъдат пуснати на точно обявения час за старта. Направихме го с цел всички да започнат по едно и също време, а не най-бързия да окупира чудовищата
@^TheLast^ - да само чисти файлове предлагат - като подобренията им са основно върху клиента (при избор на сървър от дясно има новини - примерно)
Но с PHP ще компенсирам нещата. В момента разработвам машина за въртене на Golden Fenrir (и други предмети ще мислим) , както и камъни които в игра не правят нищо да бъдат комбинирани с предмет и като резултат да добавя excellect опция / level / add option / socket / ancient - и други (ще го доизмислим)
Edit : а - да :D ще има и account leveling , quests in website
Старта е в 01:00 българско време

@pafa7a Ясно, значи добре съм предположил. То няма да ти е много лесно да компенсираш с PHP-то. По-добре хвани за ушите, някой да ти кодне това онова. Аз в момента правя за 99.60ХТ Stone и Rena да се ползват подобно на Jeweli, като при поставяне върху Item да добавят някакви гъдели (подобно на това, което ти си намислил май). Иначе, да клиента като гледам са вкарали разни благинки и изглежда супер :)
 
@ludlud - хоста е в Дубай, аз съм от България, другия админ е от Бразилия :)
@RaFa - Благодаря
@^TheLast^ - Вече съм го правил с PHP - не е кой знае какво :)
 
Нов рекорд на играчи онлайн - 79 (без фейк)
Online Support е добавен към сайта (може да разговаряте с екипа в реално време)
 
Last edited:
  • Like
Reactions: ludlud
New website feature : Reset Reward

How this feature work?
When you reach X resets you are able to get extra reward from here.
You can get reward only from one character in account (if you get the 1 level reward with character 'test' to unlock the 2 lvl reward you must reach 10 resets with the same character.

The reset that are required and the rewards are :
2 resets ---> 2 Days VIP
10 resets ---> 1st level wings +9+Luck (for random character)
20 resets ---> 3x 30 Bless , 3x 30 Soul and 2 Days VIP
30 resets ---> 2nd level wings +9 +Luck (for random character) and 1 Day VIP
40 resets ---> 150 Bless,150 Soul,30 Jewel of Life,30 Jewel of Chaos and 2 Days VIP
50 resets ---> 210 Bless,210 Soul,30 Jewel of Life,30 Jewel of Chaos and 4 Days VIP
60 resets ---> 300 Bless,300 Soul and 1 Week VIP
70 resets ---> 3rd level wings +9+Luck (for random character) + 300 Bless + 300 Soul

Also there are some bonuses :
10 resets ---> The character name in website will glow + yellow color
30 resets ---> The character name in website will glow + orange color
50 resets ---> The character name in website will glow + red color + effects on background and will be added as VIP user in our forum​
 
  • Like
Reactions: ludlud
Пише нещо ос сорта на тотално затваряне на сървъра?
 
Мда, срам за мен :)
Пича си има семейните проблеми и няма времето и желанието. Отделно и парите които дава на месец не са малко, но пак казвам срам и позор :)
Язък за хубавия проект и хората възползвали се от платените опции...
 
Last edited:
Наистина се зарадвахме че ще бъде пуснат един хубав сървър но както видяхме доста от нас отново се изложи бизнеса ни мистаре да наистина края беше това за наша жалост
 
Още по гадното е, че привлякох и потребители от форума ... Извинявам се за излагацията, но ако знаех, че ще е сървър за 2 седмици нямаше да се захващам да им помагам. Очаквайте скоро време мой сървър...
 
  • Like
Reactions: ludlud
Жалко за сървъра беше готин , цъках си с кеф да отбия време но уви ...
Pafa хайде пускай сървъра да цъкаме :) г/д кажи някаква дата след 2 3 месеца нещо ?
 
Ех мислих да го почвам :( ..... Ще чакам следващ проект :)
 
Хм... тази ситуация ми доста позната, изпаднах два пъти в подобна в рамките на 1 година. Винаги проблема е бил в липсата на физическа възможност и може би твърде много очкавания за кратък срок от време. А това "нещо" иска много време, търпение, инвестиция и желание. Даже не е необходимо да разбираш от нещо, ако си платиш ще си намериш кой да го свърши. Общо взето мисля, че хванеш ли се с всичко сам е почти сигурно, че нищо няма да излезе.. колкото и да ти се иска и да разбираш.
От моя скромен опит смея да кажа, че това е една много динамична среда, постоянно променяща се и искаща много неща. Не мисля, че е възможно да го нагласиш така, че в даден момент да не се налага да пипаш нищо.. или ако е възможно ще минат доста години докато всичко се изглади.. а тези години ще са си взели пак своето. И пак стигаме до времето...
И на всичкото отгоре с минимален шанс да се възвърне инвестицията в близко бъдеще. Даже не говорим за печалба, на това е почти безмислено да се разчита, освен ако не си инвестирал адски много и не си заложил на много карти.
Това в повечето случаи отказва, освен ако целта не е просто забавление. Но кой работи без пари ?! То си е работа, ангажимент и отговорност, защото не го ли вземеш на сериозно нищо няма да излезе 100%.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: pafa7a and ludlud