[AD] MU50x 97d+99i OldSchool

PorKyBK

Member
Reaction score
4

Info Basic

> Experience:50x
> Drop: 25%
> Version: 97D+99I
> Created Character : [BK/SM/ELF/ : 1 [MG : 220]
> All Maps have Spots max 7 mobs
WebSite: HERE
Vote System: ONLINE
WebShop System: ONLINE
Donate System: ONLINE
Market System: ONLINE

Info Reset

Only in games comand /reset Level 350
> Reset Points: Yes
> Max Reset: 50
> All Character: 500 Points
> Character normal reward 2 credits for reset

Info Vip System

/buyvip = Cost 500 Credits
Duration: 7 day
BonusEXP:25%
Bonus 5 credits for reset
/move exile only who have VIP

Info Command

Add points:/addstr /addagi /addvit /addene
Reset only games comand /reset
Comand /questinfo i show you all info quest system
For Quest go /move quest
Comand /buy /sell /clearinventory /pkclear /resetskills /vipinfo /charinfo /exit /marry /acceptmarry /tracemarry /marrystatus /divorce /getmarry
Info Drop System

Box of Luck > Random Jewels /Bless/Soul/Life/Chaos
Skeleton King > Random Jewels /Bless/Soul/Life/Chaos
STAR OF XMAS > Random Jewels/Items +7
Heart of Love > Random Jewels/Items +7
Silver Medal > Random Jewels/Items +8
Box of Kundum+5> Random Wings Level 2

Info Events

Golden Archer System Register 10 Stone = 5 Jewel Random!
Blod Castle 6- Reward 1 Blue Feather!
Blod Castle 2/3/4/5 - Reward 3 Box of Kundum +1/+2/+3/+4!
Blod Castle 1 - Reward 3 Jewel of Chaos
Happy Hour = BonusExp 20% - 60 minuts​

Last edited:
Up Coming new grand open srver !

Scoate mizeria aia de market system,nui bună de nimic nu are securitate deloc și are bug-uri peste bug-uri,am și postat în topicul original cu dovezi,merge hack credite prin market system și îți fute tot jocul,și își ia ce iteme vrea și automat dă la jucători.

Un alt bug infect cu market system când vrei să pui la vânzare și dacă nu se vinde în 7 zile se întoarce automat în vault,normal așa ar trebui să meargă dar îți distruge itemul fără să-l mai recuperezi...adică dispare misterios...

Deși normal puteam să tac am zis să te ajut documenteazăte înainte să-l folosești...

Attachments

• Screenshot_20250214_235517_Chrome.jpg
    Screenshot_20250214_235517_Chrome.jpg
    1.2 MB · Views: 11
hack nu merge la el si in plus acolo am modificat din 7 zile dispare in 5 ani :) numai ca am uitat sa modific in text durata :) orcum multam pentru atentionare :d

• Like
Reactions: DemonuMu
hack nu merge la el si in plus acolo am modificat din 7 zile dispare in 5 ani :) numai ca am uitat sa modific in text durata :) orcum multam pentru atentionare :d

daca ai reparat cele 2 probleme bravo tie daca tu zici ca nu merge...eu lam testat pe live si am avut probleme si cu hack credite si cu itemele care dispar...aparent la ora actuala nui nici un market system pentru 97d stabil si bun sa mearga online...

Chiar te rog sa probezi :) hack pe market eu am uitat doar notificarea e pe 5 ani in timpul asta iti poti recupera itemu sau se sterge nu e problema :) + ca tot ce e facut e modificat 100% pagina web market webshop :D am zis sa fie cat mai clasic si urmeaza multe up :)

Chiar te rog sa probezi :) hack pe market eu am uitat doar notificarea e pe 5 ani in timpul asta iti poti recupera itemu sau se sterge nu e problema :) + ca tot ce e facut e modificat 100% pagina web market webshop :D am zis sa fie cat mai clasic si urmeaza multe up :)
Dacă lai modificat tu bravo ți-e dar până nu ți-l testează unu să vadă dacă are sau nu securitate nai făcut nimic....o să-ți dai cu seama când o să ți-l testeze...eu mi-am făcut datoria să te anunț că nui ce trebuie acel market...

Dar tu erai fan season 2 ? ai renunțat...

Am si acuma fisierele de s2 imi era dor de un old :D o sa il redeschid si pe ala s2

Am si acuma fisierele de s2 imi era dor de un old :D o sa il redeschid si pe ala s2
Eu ași face când o să am timp dacă am timp un season 3 ep 1...dar nuștiu dacă pe net se găsește fișiere stabile să le poți folosi online...