[AD] Mu-Platinum S4 Exp: 9999x Drop: 100%

KR373N

Well-Known Member
Reaction score
446
Mu-Platinum Season IV Information

Server Name: Mu-Platinum
Version: Season 4
Server is from: Bulgaria
Experience: 99999x
Item drop: 100%
Monster HP: 100%
Points per level: 5/7
Maximum Points: 32767
Reset: From the site
Reset cost: 1,000,000 Zen
Maximum level: 400
Level for reset: 399
Points per Reset: Keep stats
Maximum resets: 999
Clear Inventory: No
Clear Spells: No
Clear Stats: No

EVENT:

- Blood Castle Event
- Devil Square Event
- Chaos Castle Event
- White Wizzard Event
- Ring Attack Event
- Golden Dragon Event
- Red Dragon Event
- Crywolf Event
- Kantru/Maya Event/Nightmare Event
- Happy Hour Event
- Hit And Up Event
- Illusion Temple Event
- Raklion Event

WEBSITE: CLICK HERE
FORUMS: CLICK HERE
DOWNLOAD CLICK HERE

Last edited:
10/10 Само дето този бутон много рабат ми седи :)

• Like
Reactions: KR373N
неможеж ли да си направиж собствено лого че ползваш моето ?

• Like
Reactions: KR373N and WasPro
Mu-Platinum Season IV Information

Server Name: Mu-Platinum
Version: Season 5

hm interesting.. :D:

• Like
забравил съм да смена информацията в тук :D кво да ти кажа :)

Много бавно ми отваря сайта .. ,само при мен ли е ?
Иначе ми допада 10/10 .

• Like
ми аз нямам проблем :S

Много бавно ми отваря сайта .. ,само при мен ли е ?
Иначе ми допада 10/10 .

me2 сайта е на толкова малко да стане перфектния дизайн, че чак се е скапал ...

me2 сайта е на толкова малко да стане перфектния дизайн, че чак се е скапал ...

и кое не ти харесва в дизайна че неми е много ясно ...

П.с: само да те светна че аз съм един от малкото хора който си ползват собствен сайт такаче много много интересува дали ти харесва или не важното е че на мен дизайна си ми харесва и сам си го правил с удоволствие ... такаче си спести безмисления коментар зашото такива като тебе дето нищо не са до сега нямат право да коментират нещо което немогат сами дори 5% от това което някой от нас в този форум са постигнали ...

Last edited:
много голямо се получило бе ;Д иначе бива

• Like
и кое не ти харесва в дизайна че неми е много ясно ...

П.с: само да те светна,че аз съм един от малкото хора, който си ползват собствен сайт така|че много много интересува дали ти харесва или не важното е, че на мен дизайна си ми харесва и сам си го правил с удоволствие ... така|че си спести безмисления коментар зашо|то такива като тебе дето нищо не са до сега нямат право да коментират нещо което не|могат сами дори 5% от това което някой от нас в този форум са постигнали ...

Ей купчина мускули и малко мозък, не ми дръж такъв тон, че не ми стъпваш и на малки пръст. Постигнал съм много повече от това което ти ще постигнеш някога!!! Най-малкото по което те превъзхождам е това, че пиша по-грамотно от теб и съм си направил труда да прочета правилата на форума ...

Last edited:
мен пък сайта ме кефи може хеадера да го бутнеш по надолу или да дигнеш менютата,че така ми седи самотен :Д иначе 10/10 за сайта !

• Like
Ей купчина мускули и малко мозък, не ми дръж такъв тон, че не ми стъпваш и на малки пръст. Постигнал съм много повече от това което ти ще постигнеш някога!!! Най-малкото по което те превъзхождам е това, че пиша по-грамотно от теб и съм си направил труда да прочета правилата на форума ...

ти май искаш некролог да ти сложим във форума аа връщай се обратно от дупката преди аз да те прата на 2 метра под земята бе муха такава ... като те гледам колко си пустигнал направо нямам думи мишка седнал ми зад компа и се прави на машина ела ми на живо да вида що за стокаси да видим дали ще ми го кажеш в очите бе царвул гарантирам ти че 99% от Форума биха ми помогнали на максимум с каквото могат докато на теб биха ти го подали от зад!!

a69b0c51ef8d6cc4a28e3733121b1f2b.png

Last edited:
  • Like
Reactions: PLMN
Дизайна не е лош, но на мен лично не ми харесва, че текста е прилепнал (Account, Menu, Statistics, Top 5). Също така и курсора не ми допада. Обща оценка 8/10 :)

Кво си постигнал е копеле?Аз ако ти кажа кви работи съм постигнал няа си пуснеш пц-то повече...

WTF StarCraft cursor :D And WTF is the command between StarCraft and MuOnline 0.o :D