R RaggasouL New Member Joined Aug 26, 2008 Messages 6 Reaction score 0 Mar 3, 2009 #1 може ли някой да ми даде monstersetbase за easy server защото с му файловете който съм. монстерите са направени за труден сървър!
може ли някой да ми даде monstersetbase за easy server защото с му файловете който съм. монстерите са направени за труден сървър!
FeliXcat Active Member Joined Aug 18, 2008 Messages 947 Reaction score 218 Mar 4, 2009 #2 Цък Мисля че това е достатъчно....за мен тфа е най добрия едитор за монстъри а ако чакаш на готово едва ли някой ще се хване да ти прави monsters
Цък Мисля че това е достатъчно....за мен тфа е най добрия едитор за монстъри а ако чакаш на готово едва ли някой ще се хване да ти прави monsters
Backo Well-Known Member Joined Jan 17, 2009 Messages 1,212 Reaction score 976 Mar 5, 2009 #3 RaggasouL said: може ли някой да ми даде monstersetbase за easy server защото с му файловете който съм. монстерите са направени за труден сървър! Click to expand... Мисля, че тези ще ти харесат :: :wasntme: Attachments MonsterSetBase.rar 12.4 KB · Views: 482 Reactions: Angerfist12345
RaggasouL said: може ли някой да ми даде monstersetbase за easy server защото с му файловете който съм. монстерите са направени за труден сървър! Click to expand... Мисля, че тези ще ти харесат :: :wasntme: