Че имаше хакери... имаше, но сега като се редактират къстъм пакетите....няма хакери
Е, стига да знаеш как да го бутнеш ^^
@musytoa
хахаха, така е...аз съм много лош, чак ги банвам когато влизат в сървъра ми да играят и за това сега няма хора
ааа и да...ти изобщо не се мазниш, ама хич!
Като пусна сървъра дано отново да съм на първо място, че пак да си умра от щастие
Отдавна съм спрял да се "заяждам" за всичко това както знаеш
НО нека споделим, че имаше хакери... да имаше... даже... как да кажa при теб никой не играеше без хак ето защо бе на първо място free for lamers както и с копирана "vote system"
За това кое знаем как да го бутнем и кое не мисля, че то се вижда
Дамм беше пълно с хакери, относно вот системата...то ако става на въпрос всеки гледа един от друг, тая вот система е от xgaming-a и не мисля, че е кой знае какво толкова, защото не я ползвам само аз, нормално беше да съм на първо място, имах над 600 онлайн играча.
Преди нямах тая защита с къстъм пакетите, но сега като пусна сървъра и няма да има повече хакери
Ако става на въпрос този Auction System, който го имате..нали започнах да го правя за моя сървър и после Йоцата ти я даде да си я направите на Sky Cabal. Всеки гледа един от друг и гледа да си направи сървъра колкото може по-добре
Auction-a е на newguy който е при мен. Аз го по-промених малко и го направих да работи на CABAL а не y0ca7a да ми го е дал
Идея си нямам какво си мислел или какво мислиш да слагаш. Защо си мислиш, че единствено ти имаш нещо което дори не си го вземал ти а друг ти го е дал? Има хора които сами си правят всичко
От всичкото това твое копиране виждаш, че има пропуски и точно заради това те хакват постоянно ако бях с "твойте неща" щя да бъда на твоето дередже не мислиш ли...?
Имам добро предложение за теб с което няма да имаш проблеми ако имаш интерес пиши ;P