Look at THIS !Сайта е банален, в момента чакам да ми донапишат новия уеб . Просто информирам
Ще сложа кредити най-отдоло!Няма значение, че чакате незнам си кой да ви напише нов уеб, че той може да стане след 2 години и все едно този сайт е ваш. Имайте уважение поне малко към собственика на сайта за това, че е дал да го ползвате..
Като не си лягат .. нормално да се развият бързовчера тоз Iwaylo беше 13 14 реса вечерта днес сутринта някъв 30 реса станал малко нереално изглежда това
Ти пък въри си легни клошар.. оффлайн другия път..Каквото почукало - такова се обадило.
Edit: Offline ...
внимавай как ми говориш момче ;]Ти пък въри си легни клошар.. оффлайн другия път..
Путка майна ти си никой, че да говориш така! Колкото до сървъра няма сайт сървъра сигорно е офлайн. Сменете си хубавия сайт 5 годишните ви дупчат със флууд ^_^Путки майни я вижте офлайн ли е ?!?!?!?!? Яко ФЛОДЯТ мангалите завистливи
Що бе г-н отворен пред монитора ? Айде да ти кажа адрес и да ми дойдеш на гости да видиш как ще ти говоря а ?внимавай как ми говориш момче ;]