[AD] Legendary Mu Fun Server

я поне надпишете снимката или напише кой кой е :D тук никой от екипа на darksteam го няма 100%

в средата съм аз другите са мърляци :bounce8::cloud:

да имаш някъв външен вид сравнение със тия :d

Shaker ти си в ляво :D

DarkSteam изтрийте темата сървъра не бачка!

Аре стига сте се ебавали с момчето! s0m3day пиши ми по скайп

Никой не се е ебава с него :d

споко момчета няма да се притеснявате :d
сървара не е 24/7 затфа не бачка хоста май е на даскало .. :d

a784a3b8_0510009205179_01_600.jpg

Ето ги админите.

мамини синчета сървър на му пускат.... и очаквате сървъра да работи ли ? точно със такива сървъри се пълни българия.....и след това нямало един хубав сървър "Е как да има"?

мамини синчета сървър на му пускат.... и очаквате сървъра да работи ли ? точно със такива сървъри се пълни българия.....и след това нямало един хубав сървър "Е как да има"?

Небях са смял така на глас от доста време

смейте се .. ам след време ще видим кои ще се смее а относно смотаните коментари не вярвам че сте нещо повече от мен !!!

КОЛКО ПЪТИ ДА КАЗВАМ ЧЕ НА ПИКА САМ АЗ И ФР НЕ СА ТЕЗИ АДМИНИТЕ :mad:::mad::::mad::

оф с тоя webshop всеки втори със сет на фул
а за снимката ::D: на гангстери ли искате да приличате... е не сте

а ти гангстер ли си (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)

Майка ви да еба нещастни копелета освинихте темата викате после на другите че спамят ама като гледам те може да са на 13-15 ама вие сте по-големи дячковци и от първокласниците.Тръгнали сте другите да критикувате,а не си виждате кирливите ризи,заслужавате публичен разстрел имаше една поговорка "не съди за книгата по корицата й,а по нейното съдържание" направете си извод