[AD] KnightMu 99b Exp: 9999x Drop: 100%

Супер е да!! НАПРАВО Е СУПЕР НАСРАН !!!
И ШИБАНИЯ САЙТ БЪГАВ!!

Agg ми беше 29,800 имам 3к за ADD. Адднах 2500 първо - стана 32,300 добавих още 467 КОЛКОТО ТРЯЯТ ЗАДА СТАНЕ 32,767 И КУРА СТАНА !!
Аgility стана на 0. Чукарско просто, супер яко ;)

Nick: DarkFuel - 10rr. 0 agg ! :]

PS: Влезнах на агг пише 65436 .. (rofl) За кво говорим, после искат сървърите да имат хора. Те добре , че повечето даже и не си хабят времето да пробват.

PS: Е супер е, все пак се опрай , ама все пак тряяше да ми е макс агг , а не 300 ;)

Last edited:
Абе глобал мама ти проста да еба виж се ти какъв си насран спри да критикуваш хората шопар мръсен :) като не ти отърва не пиши по-добре от няколко дни чета какви ли не глупости от теб и накрая ми писна !

• Like
Reactions: ivowe3
Ивчо имаш 7 от мен и те са ти много, щото те знам колко си упорит и колко можеш.

Малко или много те познавам и това:
Experience: 999999x
Drop rate: 100%
Box in shop: +1 +2 +3 +4
Zen Bug: ON

Според мен просто си пуснал нещо та има там!
Колкото до GLOBAL няма да коментирам, че ще омажем темата.

П.С: Иво, хвани се малко в ръце и не са излагай, покажи какво можеш.

• Like
Reactions: ivowe3
Последно време нямам изобщо време да поддържам сървър-а иначе за 1 цял ден ще светне, ама ходя ту на лекции цял де ту на работа и хич не остава време като се върна.

@GLOBAL Soul пада от heart of love и от някои други кутиики.
Онтносно agg превишил си го няма как да стане това което казваш ако не си объркал нищо

Последно време нямам изобщо време да поддържам сървър-а иначе за 1 цял ден ще светне, ама ходя ту на лекции цял де ту на работа и хич не остава време като се върна.

Онтносно agg превишил си го няма как да стане това което казваш ако не си объркал нищо

Защо си го пуснал тогава ?
П.С поне си смени скрийновете да не са от оптилан.

Успех.

@LastPro, аз да съм ви проблема се. Просто изказвам мнение и това, което съм видял, какво да кажа ? От няколко дни си ме гледал, гледал си ме трънци. Кво мога да кажа като има някви подобни изцепки от подобни сървъри? Нали трябва да се каже ако има проблем да се знае да се види, затова се правят тия реклами и представяния на сървъри. Това кой как си го разбира и кой не обича да слуша лошо мнение, това си е негов проблем.
Не може да се вижда "Ааа 10/10 е.." , "Супер е" - Окей хубав е , за различни хора.

@ivowe3
, добре, оправи ми AGG. Сложи го пак 32,300 и ми дай некви 500т. , просто да го направя пак, да видиш. Не съм го превишавал, ако 32,767 е превишаване кажи.

Защо си го пуснал тогава ?
П.С поне си смени скрийновете да не са от оптилан.

Успех.

Държа го за да видя какво ще стане. И 2-3ма човека искаха да играят. Пуснал съм го за забавление. Нямам толкова време колкото е нужно да му отделям.

Както каза @GLOBAL рекламата на сървъра, е за да се влезне да се разгледа да се кажат критики бъгове и т.н, а не както повечето хора тук видят темата, погледнат сайта, прочетат информацията и веднага, аа 10/10.
Файловете са на OptiLan и бъга с превишаването на точките не е от файловете, а е от сайта, така че @GLOBAL проблема е в сайта не в файловете ;)

Е окей бре Тоше, не съм казал че е от файловете, и не съм казал, че сървъра е шибан. Казах, че сайта е бъгав. За сървъра казах само, че няма много хора и няма soul кой знае колко.

Понеже нямам никакво време реших да спра сървър-а. Извинявам се за неудобството.