[AD] iPlayMu 97d99i Exp: 80x Drop: 75%

Ако прекалено много време бъде офф и не дават никакъв напредък хората , ше натиснат 2 бутона "shit" и "delete" уверявам ви :) Аз лично след 10-тото спиране го направих ... Имахте уж тест период 1 месец извинявайте но за , какво тогава беше тоя месец на тест само за бъгове ?
 
Тестовия период беше върху изцяло ингейм-а, въпросните проблеми излизат от анти-чийта който беше купен в последствие (всъщност бяха купени дори 2 заради проблемите на 1-вия), другия проблем беше с атаки срещу сървъра защото беше пуснат на по-слабия хост, за да се стартира по-рано защото хората даваха зор.

Към днешна дата сървъра е на хубавия хост, всичко е нагласено освен още 1 проблем с анти-чийта който изкочи след смяната на хоста, създателят на анти-чийта ще го поправи. За всеки случай ако нещо стане, че той се забави се работи върху друг алтернативен вариант за стартиране, при който когато бъде оправен анти-чийта ще се направи само update на клиента. РАБОТИ СЕ УСИЛЕНО ВЪРХУ СЪРВЪРА не си мисли, че хората си го местят от единя крачол в другия !
 
Но така изглежда при нас :) и да го пуснат са без мене и някой други вече ни изгубиха.
 
First fix a web server! I do not know that elsewhere but my latitude everyone is using Google Chrome !