Значи правя си db в MuOnline/Tables на име WebShop Вьвеждам ей тези имена id,type,ex_type,name,credits,X,Y,luck,skill,hasLevel,default_durability,hasOption,optionType,category,stickLevel,maxitop,maxitlv,maxitxl и не се аддват всички итеми защо така ..
добре защо не става е.. пробвам се да си адна кредити от manage credits и не става пиша някакво произволно число давам конфирм и ми излиза current credit balance is 0 .....
Ето още един проблем ми излезе в прикачената картинка.
Горното трябва да е адамантин маска, ако изтрия цялата таблица и ръчно оправя кода за query и го изпълня на ново дали ще се прецака нещо. Или има и някакъв друг начин?
Ето още един проблем ми излезе в прикачената картинка.
Горното трябва да е адамантин маска, ако изтрия цялата таблица и ръчно оправя кода за query и го изпълня на ново дали ще се прецака нещо. Или има и някакъв друг начин?
Всичко това зависи от скрипта който си въвел в QA за webshop.sql говоря
сега за да го оправиш влизаш като администратор на уеб магазина и редактираш ръчно самичак без да те мързи нали и всичко ще се оправи
Warning: mssql_connect() [function.mssql-connect]: Unable to connect to server: 192.168.1.30 in C:\AppServ\www\webshop\install\index.php on line 24
A Conntection With The Server Cannot Be Established, please check your settings at wshcfg.inc!
Във файла wshconf.php всичко ли си попълнил както трябва.Добавил ли си сичко в Query Analyzer oт папка инстал.Погледни всичко внимателно ако има други проблеми пиши пак в темата .