pafa7a
Well-Known Member
- Reaction score
- 820
несе съмнявай в eXTenTioN ! Може да не е днес но поне ще го релисне за разлика от други
Ох човек почваш да ми лазиш по нервите .... Да може да разбираш PHP или там квот разбираш дедазнам Ма ти кат човек си ........ Ти ако не е твоете най-доброто неможе и ext е супер пич не е кат некои хора споделя с нас пича можеше си задържи OpenMuWeba ма не го направи ... ? Според мен те е яд, че уеба ще бъде страхотен. Пък и както каза EXT уеба попрницип го завършва в последните часове? Само пускаш ненужни коментари ...Аз предлагам да не са впрягате много момчето няя да го релисне
тай че аи стиа спамили, че ми е нервно...
Уеба още не е готов поради здравослови причини еи сега ще го почна малко и ви обещавам че утре ще е готов...
Извинявам се
За да ви утеша малко смятам да вклуча в уеба малко и Ajax
Тъй като не беше спазен срока сме длъжни да ти лепнем един печат.
Ей, келешче.
Видя, че не ти минаваха номерата в bz forum-а и те баннах и си домъкна задника тука.
Не се виждаш каква си отрепка, а ходиш да обвиняваш другите.
Ей, келешче.
Видя, че не ти минаваха номерата в bz forum-а и те баннах и си домъкна задника тука.
Не се виждаш каква си отрепка, а ходиш да обвиняваш другите.
14-15 годишен? ти май незнаеш БЗ от колко време съществува, смешнико такъв.И стига го обръщa на спам в тази тема.. има си говорилня и скайп за тази цел ...Келешче е бащати е 14-15 годишен мърлю.
И нямам нито 1 бан в батлезоне и като цецо е залупен
да напрай най-големия боклук админ.
Не знай много пиклио малак.
Този печат го дадох ей така за к*р ^^
sNG e на 14-15 ... като неразбираш да четеш не пиши пръдлио