[AD] ImpossibleMu 97d99i Exp: 250x Drop: 70%

Недей да се мъчиш да копираш сайта на девилму а си го оправи по нормално че е разбит.
Това ,че им ползва уеб сайта не означава ,че се мъчи да ги копира.

Това че използвам сайта на девилму нз значи че немога да го използвам никаде непише че неможе да ползвам сайта ?

Доста смислено мнение.
xD!

Това че използвам сайта на девилму нз значи че немога да го използвам никаде непише че неможе да ползвам сайта ?

Не ти казвам да не го ползваш а да си го оправиш ако си кюрав и не си забелязал колко грозно стои.

че харесва ли ти с такъв бекграунд?

При наличието на слаб интернет, как въобще слагаш толкова голям background, който browser-ите го теглят 5-6 секунди?

на мене към 10 секунди ми го зарежда

Вече Икспириънс е 80x и Дроп е 60% макс ресове 200 Join uss!

Добре променил си ги накарай некой модератор да промени заглавието на темата.

Най късно утре или други ден минавам на по висока такса и няма да е проблем :)

Аз го отварям със опера и цялото меню ми е разбито със chrome-а и Safari-то е излезнало само Others от страни под firefox и Explorer пък Others го няма не знам каде се с крило.

������� �� �������� �� ������� ������ �� �������� ���-�������� ������� �� � ������ �� ������� ��� ���� ������ �������� ������ �� �� �� ����� ���� !
Server and Site is updating !
WTF!!

Angerfist12345 said:
е мисля, че в авторските права на Devilmu пише ;)

Сайта бе човек... то си е очевидно

Онлайн/Офлайн .. напрао светофар :D:
Иначе изглежда добре, но сигурно пак ще го спреш, реснеш или нещо от тоя род ;):