[Guide] How to add admin area in muweb 0.8

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Здравейте !


Ще покажа на тези който незнаят все още как се слага admin area в muweb 0.8 .

1во: Отваряте index.php
2ро: Натискате едновременно Ctrl+F
3то: Излиза ви едно прозорче и едно редче на което пишете Home и после ОК .... Трябва да ви излезе това:
Code:
<tr>
                    <td width="13"><div align="right"><img src="images/arrow.jpg" alt="Arrow" width="9" height="9"></div></td>
                    <td width="72" class="link_menu" align="left"><a href="index.php">Home </a></td>
                  </tr>
5то: Под този код трябва да сложите това:
Code:
<tr>
                    <td><div align="right"><img src="images/arrow.jpg" alt="Arrow" width="9" height="9"></div></td>
                    <td class="link_menu" align="left"><a href="administrator.php">Admin Area</a></td>
                  </tr>
Е готово вече имате Admin Area !! :)


IN ENGLISH:

I will show you how to put admin area in muweb 0.8

step 1: Open index.php
step 2: Next press Ctrl+F
step 3: You may see a window there you need to put > Home
step 4: Now you will see this:

Code:
<tr>
                    <td width="13"><div align="right"><img src="images/arrow.jpg" alt="Arrow" width="9" height="9"></div></td>
                    <td width="72" class="link_menu" align="left"><a href="index.php">Home </a></td>
                  </tr>
step 5: Put under the Home code anoter code:

Code:
<tr>
                    <td><div align="right"><img src="images/arrow.jpg" alt="Arrow" width="9" height="9"></div></td>
                    <td class="link_menu" align="left"><a href="administrator.php">Admin Area</a></td>
                  </tr>
Now you have Admin Area :1:

ПС. След като си свършите работата с админ панела го изтриите или запазете в друга папка (от мерки за сигурност).
 
Last edited by a moderator:

Break House

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
281
Reaction score
34
какъф е смисала админ арената се позлва само от 1-2ма човека а и те си знаят саит/админситратор.пхп а така само заема място в саита не мисля че требва да я има в саита
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
добре но препоръчвам да си направите .htacces файл и в него да допуснете само администраторското IP :)

Code:
order deny,allow
deny from all
allow from 127.0.0.1
 
  • Like
Reactions: Break House

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Я гасо я кай как да го напраим тва тва е мн яко само ти да моеш :d
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Я гасо я кай как да го напраим тва тва е мн яко само ти да моеш :d
отваряш си notepad пишеш в него това което дадох по-горе след това "Save as.." и го запазваш като .htaccess
 
  • Like
Reactions: Break House

^K1LL3R^

New Member
Joined
Apr 18, 2008
Messages
262
Reaction score
12
какъф е смисала админ арената се позлва само от 1-2ма човека а и те си знаят саит/админситратор.пхп а така само заема място в саита не мисля че требва да я има в саита
това е за които иска ,ти като не искаш недеи си слага .. мисля че всеки го знае това с администратор.пхп , но може би някои иска да е така !
 

icestorm

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
81
Reaction score
36
qbe hybavo si e da ima i admin arena izkarana v sita

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!
 
Last edited by a moderator:

ReSpEc7

Well-Known Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
1,173
Reaction score
259
какъф е смисала админ арената се позлва само от 1-2ма човека а и те си знаят саит/админситратор.пхп а така само заема място в саита не мисля че требва да я има в саита

Сагласен ,администратор,пхп не е нужен! някои ламерче може да ти разбие паса и ...... :tmi::tmi::tmi:
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Сагласен ,администратор,пхп не е нужен! някои ламерче може да ти разбие паса и ...... :tmi::tmi::tmi:
Ни пас ни ацц ми трябва сфободно си минавам тъи 4е при никакъв слу4еи не си слагаите админ ареа или ако си слагате просто след като свър6ите каквото 6те правите веднага сменете името на фаила...
 

Similar threads