Hello group.
I've been trying to run a server for a few days now, trying with all kinds of files and clients, but obviously there is some problem with me.
Files are starting, IPs, SQL PW everything is changed, SQL SERVER 2008 R2
The server is online, I open the client - it loads, I click on the server - OK - I click on Connect - and it ends (Disconnect)
This happens with all the files I've tried.
Does anyone have any idea where the problem might be?
Windows 10 x64
I think all the ports are open.
*********************************************************************************************************************************************************************************************
Здравейте група.
Опитвам се от няколко дни да подкарам сървър, опитвам с всякакви файлове и клиенти но явно има някакъв проблем при мен.
Файловете тръгват, ИП-та , SQL PW всичко е сменено, SQL SERVER 2008 R2
Сървъра е онлайн, отварям клиента - зарежда ми, цъкам на сървъра - ОК - цъкам на Connect - и край всичко приключва (Disconnect)
Това става с всички файлове които съм пробвал.
Някой има ли си на идея от къде може да е проблема ?
Windows 10 x64
Мисля че всички портове са отворени.
I've been trying to run a server for a few days now, trying with all kinds of files and clients, but obviously there is some problem with me.
Files are starting, IPs, SQL PW everything is changed, SQL SERVER 2008 R2
The server is online, I open the client - it loads, I click on the server - OK - I click on Connect - and it ends (Disconnect)
This happens with all the files I've tried.
Does anyone have any idea where the problem might be?
Windows 10 x64
I think all the ports are open.
*********************************************************************************************************************************************************************************************
Здравейте група.
Опитвам се от няколко дни да подкарам сървър, опитвам с всякакви файлове и клиенти но явно има някакъв проблем при мен.
Файловете тръгват, ИП-та , SQL PW всичко е сменено, SQL SERVER 2008 R2
Сървъра е онлайн, отварям клиента - зарежда ми, цъкам на сървъра - ОК - цъкам на Connect - и край всичко приключва (Disconnect)
Това става с всички файлове които съм пробвал.
Някой има ли си на идея от къде може да е проблема ?
Windows 10 x64
Мисля че всички портове са отворени.
Last edited: