- Reaction score
- 105
Абе хора имам няколко бъга който немога да оправя и ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен
1.Монстерите в бц са бъгави: излизат от моста и немогат да се обият сички
2.Немога да ходя в Арена как да го оправя пробвах на 200 лвл на 255 и пак немога да ходя как да го оправя да може да се ходи и левела да е 200
3.Мога да давам траде на определни места защо така ?
4.Откаде мога да орпавя адишанала на итемите да е на 28 ?
5.Евила на см ми е бъгнат колкото и агг да имам е бъгнат пробвах със конче но същата работа
6.Как да оправя Сторето ако е възможно ?
7.Ако може някой да обясни как да направя сайт с Хамп но да е на български и ако може със снимки
8.Как да си сменя логото когато ми зарежда пробвах да го направя сус програма която прави точния формат но ми седи бял екран
Надявам се да ми помогните :wasntme:
1.Монстерите в бц са бъгави: излизат от моста и немогат да се обият сички
2.Немога да ходя в Арена как да го оправя пробвах на 200 лвл на 255 и пак немога да ходя как да го оправя да може да се ходи и левела да е 200
3.Мога да давам траде на определни места защо така ?
4.Откаде мога да орпавя адишанала на итемите да е на 28 ?
5.Евила на см ми е бъгнат колкото и агг да имам е бъгнат пробвах със конче но същата работа
6.Как да оправя Сторето ако е възможно ?
7.Ако може някой да обясни как да направя сайт с Хамп но да е на български и ако може със снимки
8.Как да си сменя логото когато ми зарежда пробвах да го направя сус програма която прави точния формат но ми седи бял екран
Надявам се да ми помогните :wasntme: