[Req] Guide for Router

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
Трябва ми Гайд в който да е обяснено как да пуснем няколко Сървъра със Рутер.
В смисал , имаш 2 различни сървъра с 2 Различни Сайта как да се настрои така че и сайтовете да се виждат по отделно и Сървърите също ???

И дали ако и двата сървъра Ползват Еднакви Портове , трябва да ги сменя на единия или за Рутера няма Значение ???
 
Относно портовете, не съм сигурен ама мисля, че няма значение дали ще са еднакви или не ;). Само така мисля иначе трябва експертите да ти кажат.
 
Изглежда ReaL/DarkMaster още не са погледнали темата ;)
 
Или просто не са на кеф да се занимават с моите Проблеми ...
 
развай се еми ако е на рутер има едно ИП дет пишеше в адреса и влизаш в настройките на рутера но само от неговия комп може да с влезе и да си отвори портовете но за да има сървър треа да си напраи рег тука http://dyndns.com ili http://no-ip.com и да отиде после в C:\WINDOWS\System32\drivers\etc\hosts отваря с нотпад и добавя 2 реда :
localhost (Tuk pi6e6 saotvetno saita ti naprimer akoe ot dyndns.com moje http://viknetmu.servegame.org)

127.0.0.1 (pak su6toto tuka)



IPto koeto trea da napi6e6 v browsera kato adres go vijda6 ottuk:COntrolPanel/Network Connections/Local Area Network(десен бутон на local area conenctions i posle properties.Ottam otiva6 v internet protocol i caka6 properties Internet Protocol(TCP/IP) i vijda6 kakav e Default Gateway Saotvetno ako default gateway e da re4em 192.168.1.1 pi6e6 tova ip v adresa na browsera i vliza6 v site 4ieto ime e imeto na rutera ti da re4em Lynksis i ottam ve4e si otvaria6 portovete )