[Release] GR-Mu Web Angels Reskin + New Modules

Mного добро саитче скоро ще пусна сървар на него :):) но се чудех някои може ли да ми каже какво ми трябва та на рес на секи герои да дава по различени точки :) пример: БК-400 Елф-500 СМ-600 МГ-650.
Също ако некои има малко време да ми отдели да ми каже тук там някои настоики как да ги направа не само по сите моля да пише на скаип: nightmugroup

NightMu

Last edited:
nqmam bg imam 1 problem na seki 5 min me injectvat i servera spira orpavete go ;(

Здравейте.

Нагласих си сайтчето, добро е!
Самоче не мога да оправя да ми показва, че е online.
Сървъра е online а показва офлайн.

Благодаря предварително,
DarkEvil

Здравейте.

Благодаря предварително,
DarkEvil

alter table character add Resets int not null default 0

nqmam bg imam 1 problem na seki 5 min me injectvat i servera spira orpavete go ;(
е като нямаш форума има вграден, и аз нямам ама за сичко ползвам този от форума

По уеб-а много ми е приятен. 10/10 Със удоволствие ще го ползвам

Здравейте.

Благодаря предварително,
DarkEvil

Погледни дали порта в сайта се свърза с порта на ГС-то на сървъръ ти ;):

Погледни дали порта в сайта се свърза с порта на ГС-то на сървъръ ти ;):

Там е проблема, свързан е с ГС-а 55901!
И не ме отразява.
А сега само съм сменил онлине и офлине. Тоест, съръра е онлайн, показва, че е офлайн и аз съм сменил "OFFLINE в червено" да е "ONLINE в зелено" докато намеря решение на проблема!

Моля помогнете имам проблем.
Не ми показва ранкингса, сложих кода alter table character add GrResets int not null default 0 в Query Analizer>MUOnline> не се оправи. след тва си истрих абсолутно всиччки фаилове (сервер филес, хампп, sql сервер..) на ново ги направих и пак го имам същия проблем. МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ :(

И аз имах същия проблем трябва да инсталираш друг саит и после да сложиш този , ако иска драсни на skype:nightmugroup :)

NightMu

Last edited:
някои може ли да ми каже какво трябва да направа, че на рес на секи герои да дава по различени точки пример: БК-400 Елф-500 СМ-600 МГ-650.
скаип: nightmugroup

можели някой да даде чист хеадер ?

виж по папката някаде помня , че имаше .psd или нещо защото го ползвах разгледах се по-хубаво

мрс. Намерим го но нещо нз как да го убарна на jpg,gif,png. :Д