- Reaction score
- 9
Доста си ограничен да мислиш, че съм се впрегнал. xD
ограничен и на убиди почнахме но аз съм доста над тея неща за това просто ще го игнорирам и ще ти пожелая касмет и всичко наи-хубаво.
Доста си ограничен да мислиш, че съм се впрегнал. xD
ограничен и на убиди почнахме но аз съм доста над тея неща за това просто ще го игнорирам и ще ти пожелая касмет и всичко наи-хубаво.
Ще го игнорираш, а ми отговаряш. Това, че казвам истината не означава, че обиждам.ограничен и на убиди почнахме но аз съм доста над тея неща за това просто ще го игнорирам и ще ти пожелая касмет и всичко наи-хубаво.
Ще го игнорираш, а ми отговаряш. Това, че казвам истината не означава, че обиждам.
Пише се най-хубаво
От 10 години не си в България, а като те баннах в моя сървър преди 2 години беше с българско IP. Дали са 10 години?
Колкото до теб
1во-говоря три езика приятел.
2ро-не живея извън България от десет години някой неща се забравят.
3то-ти си един от последните хора които могът да ми правят забележки за правопис (защо? защото нито те познавам нито имам желание за това късмет и лека вечер оставам ти тук едно згрешено изречение за да се кефиш. Куписи приател моляте не ми се занимавъ сас теб.)
От 10 години не си в България, а като те баннах в моя сървър преди 2 години беше с българско IP. Дали са 10 години?
@selyakk,Cпри да пишеш с тия гейски цветове, и в сайта ги пишеш, пиши с друк цвят дето ще има синхрон с целия сайт а не онова розово онова зелено онова... гейска работа ...
Aко си се обидил, тва е добре щот ще го промениш !.
А дали не беше за теб картинката от Дарко?
Касмет се пише с Ъ(fubar), благодаря, късмет и в твоето образованиеприятел гет а лифе ще пиша със каквито цветове си поискам касмет във образоването ти и :bye1:
А дали не беше за теб картинката от Дарко?
Отчайващо неграмотен си.съмнявам се по скоро е за безсмислените коментари като твоите.
Отчайващо неграмотен си.
Като селяк се чувстваш по висш?не знам защо продължаваш да ми пишеш във случай че с всеки твой жалак коментар показваш колко си ограничен и колко под нивото си ми така че моляте спри да се излагаш и да се опитваш да се заяждаш със по виши същества от теб.приятен ден.
Като селяк се чувстваш по висш?
като си голям висшист поне пиши грамотно бе, Г-н Селякккато селяк, като човек, като играч посякакав начин се чувствам по виш от нещо като теб.