[Help] GameServer

electric

New Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Хай :))
Когато пусна MuServerStartUp и стигне до Running на gameserver зацепва така и седи по 20 мин. Изведнъж стана така и не знам от какво може да е. :) След доста време чакане понякога става ready и като пусна играта не ми показва сървър..преди ме дисконектваше, сега поне това не прави..но пък не виждам сървър. Ако някой знае какъв може да е проблема и помогне ще има благословията ми :D Мерси предварително.

П.С. използвам connectserver by BoR Team по препоръка на user от форума..помогна ми именно за това да не ме дисконектва, но не знам как трябва да са му настройките..ако някой го е използвал да качи някой скрийн за пример или ако може да драсне 2 реда за това също.

Извинете за многото въпроси..и ако съм малк нахален, но съм нов в това и нямам от къде да черпя информация. GL
 

Attachments

 • untitled.JPG
  untitled.JPG
  92.5 KB · Views: 37
Last edited:
Пробвай с това :
 

Attachments

 • cs.rar
  83.7 KB · Views: 27
защо си пуснал 2 connectserver-а? трябва ти само 1
 
Защото така ми изпратиха файловете...какво да направя за да остане само 1 ?
 
Пробвай с това :
Изтрих connectserver by BoR Team и сега не ми дава тези грешки, но все още отгоре ми пише OFF и не ми показва сървър :S Ето и скрийн.
 

Attachments

 • untitled.JPG
  untitled.JPG
  92.5 KB · Views: 19
Изтрих connectserver by BoR Team и сега не ми дава тези грешки, но все още отгоре ми пише OFF и не ми показва сървър :S Ето и скрийн.

По добре изтрий стария и ползвай само BoR Team Connect Server-а ;)
Не би трябвало да имаш проблеми...
 
да изтрия папката CS ? и да ползвам само на бор тийм ? :) кажи ми само как треа да са настройките му..там ж ConfigCS кое как трябва да е, качи ми скрийн на втоя :)
 
Навсякъде, където има IP-та, просто слагаш твоето и това е ;)
Аз не ползвам на BoR Team и не мога да ти дам pic :(
Но само това трябва да направиш и да го сложиш намястото на стария в папката и да смениш името на CS BorTeam с името на стария CS (че да го възприема MUServerStartUp-а) и това е всичко :)
 
Да но аз не знам кой файл на бор съответсва с този от стария...само ServerList им е еднакво и това мога да преименувам :) Или искаш да кажеш Data папката да я заместя с тази на стария само ?
 
Data на всички файлове 97d+99i е една и съща ;)..
 
Много си Зле човек, какво толко трудмно има в това да изтриеш стария и каквото има в папката му и просто да сложиш новия като само преимануваш ЕХЕ-то със същото име като старото!!!!