- Reaction score
- 820
Това е проста и лесна за използване програмка написана от мене.
Как работи ?
Слага се в папката на GameServer-a. За да се стартира GameServer-a се стартива crashfixer.exe ! Тя ще ви отвори GameServer-a и отстрани ще ви се отвори и прозорче, в което ще ви изписва колко пъти е крашнал сървъра. Ако GameServer-a ви е направен да се стартира от MuServerStarUp го премахнете, защото се стартирва от crashfixer-a.
ВАЖНО : Попринцип е направено да стартира сървъра със следните портове :
Ако ви трябва за CastleSiege сървър или суб, просто си дайте портовете с които искате да се стартирва и ще ви дам fixer със желаните от вас портове.
Това е за сега от мене, ако ми дойде някаква идея (която да е по силите ми) ще направя update
Ето ви и видео как работи, само че съм показал със .txt файл, защото неми се занивамаше да правя суб сървър : YouTube - CrashFixer by pafa7a
Credits : AngelsMu Team (NoFeaR and pafa7a)
Update1 : Version: 2.0
Вече може да си променяте портовете и името на GameServera от config.ini
Работим по нов ъпдейт в който ще включим и (FreezFixer)
Как работи ?
Слага се в папката на GameServer-a. За да се стартира GameServer-a се стартива crashfixer.exe ! Тя ще ви отвори GameServer-a и отстрани ще ви се отвори и прозорче, в което ще ви изписва колко пъти е крашнал сървъра. Ако GameServer-a ви е направен да се стартира от MuServerStarUp го премахнете, защото се стартирва от crashfixer-a.
ВАЖНО : Попринцип е направено да стартира сървъра със следните портове :
Code:
127.0.0.1 55970 127.0.0.1 55960 55901
Ако ви трябва за CastleSiege сървър или суб, просто си дайте портовете с които искате да се стартирва и ще ви дам fixer със желаните от вас портове.
Това е за сега от мене, ако ми дойде някаква идея (която да е по силите ми) ще направя update
Ето ви и видео как работи, само че съм показал със .txt файл, защото неми се занивамаше да правя суб сървър : YouTube - CrashFixer by pafa7a
Credits : AngelsMu Team (NoFeaR and pafa7a)
Update1 : Version: 2.0
Вече може да си променяте портовете и името на GameServera от config.ini
Работим по нов ъпдейт в който ще включим и (FreezFixer)
Attachments
Last edited: