"Тази българската много труден"Здравейте, трябват ми някакви банери, без рекламки по тях за сървърите ми. Аз имам едно, но кгоато сървърът е офлайн банерите не се появяват :S Ако някой може да ми помогне да пише много е спешно!
"Тази българската много труден"
По темата: Пробва ли да качиш банерите на друг сайт, а не на собствения ти компютър. За това като го спреш и банера изчезва. Има отделна тема, в която правят банери... безплатно , потърси малко.
"Тази българската много труден"
По темата: Пробва ли да качиш банерите на друг сайт, а не на собствения ти компютър. За това като го спреш и банера изчезва. Има отделна тема, в която правят банери... безплатно , потърси малко.
Aко мислиш, че си много голям хакер пиши на скайп: noname_dark
Ммм така ли не знаех, че под думата хакер се разбира да имаш малко повече акъл .... няма никой да ти помогне ние тук не сме вангастиим.нет ами даркстиим.нет и не можем да гадаем на коя игра си пуснал сървър и какво точно искаш...
Здравейте, трябват ми някакви банери, без рекламки по тях за сървърите ми. Аз имам едно, но кгоато сървърът е офлайн банерите не се появяват :S Ако някой може да ми помогне да пише много е спешно!
Я отворените да си *.*.*.*.*. маменцата!
Дайте да не пишем извън темата Хелпвайте тука и тва е, ако не изонщо не пишете...
Пораснати работата ей ....
Проблема се оправя като отидеш в индекса намериш тоя скрипт *.*.*.*.*.*.*.*. на негово място слагаш Това и забравяш за проблема с изчезващият банер ! ГАРАНТИРАМ ТИ !
П.С
изонщо
абе ей Gam3*BoY ли си къф си я не се прави на оборотен пред тези дето не знаят защото и ти си като тях вместо да спамиш темата с
глупости толкова ли е трудно да му дадеш един линк към банери
щта знам в отфоркото яко ми е писнало от такива като теб
едни мод права да имах здраво щях да строявам такива като теб
gamer, ти си бил мн зле ве, незнаеш как да орпавя нещата и нали трябва да спамиш и почваш да се заяждаш... Едва ли знаеш повече от мен
Здравейте, трябват ми някакви банери, без рекламки по тях за сървърите ми. Аз имам едно, но кгоато сървърът е офлайн банерите не се появяват :S Ако някой може да ми помогне да пише много е спешно!
Еми точно това е, като няма информация от сървъра да се показва банера и да пише, че е офлайн.