[AD] FurianMu 97d99i Exp: 250x Drop: 70%

Страхотна защита (rofl). Не ми се вдига 50 лвл, за да ти покажа как гътам мобовете ;)

И си много велик ли ? Дръж си смотания сървър и не гледай в чуждата паница !

Остави го аз сървара не влагам грам работа в него не се занимавам работя по друг проект ;)

Не просто ме дразни,че се прави на "Дръж ми шапката . А не поглежда неговото "великолепно" творение ! Мисли си ,че не може да се играе с хак в неговия сървър ама се лъже много !

Пхахахах нищо подобно не си мисля. Мога да си вляза и в моя сървър с хак и то много лесно. Просто показвам, а до колкото за умрелия сайт споко ще го сменям ;)

Остави го аз сървара не влагам грам работа в него не се занимавам работя по друг проект ;)

Ем като не се занимаваш защо е онлайн (think) просто питам :)

Пречи ли ти като или завиждаш че на мене не ми пречи на компа ..

Не съм го спирал щото не ми прече а като река да пускам нещу по сериозно ще го спра :)

Пречи ли ти като или завиждаш че на мене не ми пречи на компа ..

Не съм го спирал щото не ми прече а като река да пускам нещу по сериозно ще го спра :)

Не за какво да завиждам ^_^ просто питам...

виж сега пич твоя сървър не ме интересува, даже преди когато беше с някакъв смотан антихак .dll ти казах какъв е проблема. ти даже тръгна да ме лъжеш, че си някой си обикновен играч, за да ти кажа как ми е тръгнал хак. не искам да ти преча или пък ни най-малко да ти помагам по някакъв начин. работи си по "важните проекти" и не се занимавай с моя сървър :)