lisko,
имаме 2 варианта на изплащане на печалбите:
1. изплащане на 40% от стойността на sms-а веднага (без каквото и да е изчакване) след приключване на месеца.
2. изплащане на до 60% от стойността на sms-а 30 дни след приключване на месеца. при този вариант на изплащане процентите започват от 50% (или почти 50% - в зависимост от оператора и тарифата), като по-високите проценти се достигат доста по-лесно от колкото при wisdom (при по-нисък брой sms-и).
подробно условията за разпределение на печалбата могат да се видят тук:
https://mobio.bg/site/bulgaria
ако не греша твоят акаунт е на вариант 1 - изплащане на печалбите веднага след приключване на месеца. това на практика означава, че получаваш плащанията от sms-ите дори преди хората, които са пращали sms-и да са си платили сметките за съответния месец и преди мобилните оператори да са ни платили печалбите. разбира се винаги можеш (както и всеки друг клиент на mobio) да променяш варианта на изплащане в зависимост от това кой от двата варианта е по-изгоден за теб. трябва просто да се напише един емейл до
[email protected].
относно мнението ти за лайната - мисля, че това изказване е крайно некоректно особено като се има предвид помощта, която сме ти оказвали и вниманието, което сме отделяли към теб и към твоя сървър. поправи ме ако греша, но се сещам, че на два пъти ти помогнахме да си възстановиш базата с акаунтите и кредитите без да имаме какъвто и да е ангажимент към подръжката на твоя сървър. имам спомени и за нещо покрай плащанията, но предполагам, че ако разровим history-то на skype mobio_office ще открием и допълнителни неща.
също така няма много логика в изказване от типа на "mobio миришат на лайна, но ги ползвам заради бързите плащания" (т.е. този вариант е по-удобен за теб).
да не грешите, обаче, аз предложих на една седмица да се изплащат бих се върнал на мобио, ако наистина ми е удобно за мен, а не само да ми зимате издръжка, за нищо. ако върнете преводите с удоволствие бих предпочел мобио
дори и всички изплащания да са за една седмица, защото разбирам, че повечето потребители зоупотребяват
и не отричам, че мобио много сам и помагали.
благодарен съм и все още за сега да видиме какво ще е вашето решение
в края на авгст, дано на една седмица да се изплащат преводите, ще е много полезно.
та ок помагали сте ми
, даже мисля, че фортумо отрязват от входящите смс-и, ся за да не стане спор немога да съм сигурен, но предполагам
п.с. неискам да се спори и да се разправяте за глупости.
ясно е че всяка фирма, ще защити себе си
+ това хората питат, кои е по добър, аз изказвам моето мнение.
и не е че имам нещо против мобио. просто това са цените.
и наистина съм благодарен на мобио, щото сме партньори можеби
вече над година
и аз използвам техните услуги, защото,
са лесни, практични и удобни. искрено се надявам да се върне
старото мобио, което ми беше удобно
а не да чакам по 1 месец
това общо взето беше моята забележка,
а относно лайната така се изразявам просто,
можеби малко вулгарно но софянски манталитет,
немога да го махна. както и да е нямам нищо
против мобио, надявам се преводите да са на 1 седмица, не на месец,
наистина за потребителите ще е по удобно и ще изберат вас
а относно цените избирах ваз, заради практичността
и разбирам, че някои потребители злоупотребяват всеки ден да си теглят
парите, което е глупаво.
и поне на седмица, ще е перфектно
дори и някои да злоупотребява,
всяка седмица ако се превеждат идеално
та обясних, защо избирам мобио. искрено се надявам пак повтарям,
да се върне, колкото може старото мобио. и дано вече няма
такива потребители, които да теглят всеки ден и да злоупотребяват.
защото ето развалихте практичността, на целия сайт, поради
която съм сигурен доста от потребителите са избрали мобио, заради нея.
аз лично съм така.
много позрави и всичко най хубаво