R radky New Member Joined May 27, 2010 Messages 4 Reaction score 0 Jul 29, 2011 #1 От няколко дена имам проблем с exdb-то.. След като рестартирах компютъра и така стана. Прикачил съм снимка Attachments exdb-err.png 7.9 KB · Views: 19
От няколко дена имам проблем с exdb-то.. След като рестартирах компютъра и така стана. Прикачил съм снимка
Holder New Member Joined Dec 27, 2010 Messages 434 Reaction score 43 Jul 29, 2011 #2 А сървъра върви ли ти хората могат ли да влязат ? - Щото викаш от няколко дена ?
R radky New Member Joined May 27, 2010 Messages 4 Reaction score 0 Jul 29, 2011 #3 преди вървеше, но сега от няколко дни вече не.. това стана след рестартна компютъра и след като се опитах да го пусна и забива на exdb-to и става not responding
преди вървеше, но сега от няколко дни вече не.. това стана след рестартна компютъра и след като се опитах да го пусна и забива на exdb-to и става not responding
Holder New Member Joined Dec 27, 2010 Messages 434 Reaction score 43 Jul 29, 2011 #4 Прецакала ти се е базата данни, трябва да реснеш сървъра дефакто.. всичко ще се изтрие герои рестарти..
Прецакала ти се е базата данни, трябва да реснеш сървъра дефакто.. всичко ще се изтрие герои рестарти..
R radky New Member Joined May 27, 2010 Messages 4 Reaction score 0 Jul 29, 2011 #5 Holder said: Прецакала ти се е базата данни, трябва да реснеш сървъра дефакто.. всичко ще се изтрие герои рестарти.. Click to expand... Не е от това, пробвах го
Holder said: Прецакала ти се е базата данни, трябва да реснеш сървъра дефакто.. всичко ще се изтрие герои рестарти.. Click to expand... Не е от това, пробвах го