- Reaction score
- 116
Такам първо едно изказване. Писнало ми е от "хакерчета" които да ми се правят на велики. Знаят една дупка 2 в даден уеб и вече хакват ... на такива им се вика "Почти Ламери"....
Та направих този уеб лично кодиран от мен за вас както и от мен на мен ;д. Сайта е още в бета "смисъл такъв че някои функции все още не съм ги написал" в видеото ще видите по - подробно.
АКО ОТКРИЕТЕ НЯКАКВИ БЪГОВЕ или "дупки - не съм оставял такива!" МОЛЯ ПИШЕТЕ ТУК ЗА ДА ВИ ПОМОГНА...
Сайта не ползва $_GET.
$_POST е филтриран и защитен до максимум.
Защитен от XSS, RFI, LFI и т.н както и формите.
Как се инсталира? Първо проверявате вашият хамрр или каквато програма използвате дали ви е пуснат ModRewrite.Ако не ще ви изкара грешка 500 и няма да можете да ползвате сайта. А как да го пуснем този "ModRewrite?." Отивате в директорията на xampp след това влизате в папка apache > conf > отваряте файла httpd.conf намирате #LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so и махате # да стане така "LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so" рестартирате apache и това е ^^
Всичко нужно за останалата инсталация е в файла config.php за коментирано.
За да добавите реклами отворете файла adv.php които се намира в папка inc/adv.php
Video: Eva Web 0.2 Beta - YouTube
Ето го и ъпдейт 2. Съжалявам че накарах някои хора да чакат просто гледах всичко да бъде точно, правилно, разбираемо и разбира се защитено.
Ъпдейт 2 вклучва:
Преди да отваряте какъвто и да е файл ползвайте notepad++ или друг редактор който поддържа UTF8 WITHOUT BOM или ще ви излязат грешки в сайта ЗА ТОВА НЕ ОТВАРЯЙТЕ СТРАНИЦИТЕ на този сайт с обикновен редактор... Ето пример:
Изтегляне на notepad++ Notepad++ v5.9.4
Header
Credits:
Template: Xtyling
Coding: Me
Та направих този уеб лично кодиран от мен за вас както и от мен на мен ;д. Сайта е още в бета "смисъл такъв че някои функции все още не съм ги написал" в видеото ще видите по - подробно.
АКО ОТКРИЕТЕ НЯКАКВИ БЪГОВЕ или "дупки - не съм оставял такива!" МОЛЯ ПИШЕТЕ ТУК ЗА ДА ВИ ПОМОГНА...
Сайта не ползва $_GET.
$_POST е филтриран и защитен до максимум.
Защитен от XSS, RFI, LFI и т.н както и формите.
Как се инсталира? Първо проверявате вашият хамрр или каквато програма използвате дали ви е пуснат ModRewrite.Ако не ще ви изкара грешка 500 и няма да можете да ползвате сайта. А как да го пуснем този "ModRewrite?." Отивате в директорията на xampp след това влизате в папка apache > conf > отваряте файла httpd.conf намирате #LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so и махате # да стане така "LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so" рестартирате apache и това е ^^
Всичко нужно за останалата инсталация е в файла config.php за коментирано.
За да добавите реклами отворете файла adv.php които се намира в папка inc/adv.php
Video: Eva Web 0.2 Beta - YouTube
Ето го и ъпдейт 2. Съжалявам че накарах някои хора да чакат просто гледах всичко да бъде точно, правилно, разбираемо и разбира се защитено.
Ъпдейт 2 вклучва:
1.Изчистване на убийства.
2.Колко % е пълен сървъра.
3.Поддържа версий с DarkLord.
4.Повече места за реклами.
5.Изчистване на убийства -> формула (убииства * пари) както при резетите
Yes / No
6.Смяна на E-мейл.
7.Забравена парола.
8.Добавени 2 полета "таен въпрос" и "таен отговор" в регистъра.
9. Можете да видите видеото
2.Колко % е пълен сървъра.
3.Поддържа версий с DarkLord.
4.Повече места за реклами.
5.Изчистване на убийства -> формула (убииства * пари) както при резетите
Yes / No
6.Смяна на E-мейл.
7.Забравена парола.
8.Добавени 2 полета "таен въпрос" и "таен отговор" в регистъра.
9. Можете да видите видеото
Преди да отваряте какъвто и да е файл ползвайте notepad++ или друг редактор който поддържа UTF8 WITHOUT BOM или ще ви излязат грешки в сайта ЗА ТОВА НЕ ОТВАРЯЙТЕ СТРАНИЦИТЕ на този сайт с обикновен редактор... Ето пример:
Изтегляне на notepad++ Notepad++ v5.9.4
Header
Credits:
Template: Xtyling
Coding: Me
Attachments
Last edited: