Абсолютно си прав! Никой няма да тръгне да води дела, за сайтове от този тип, поради простата причина, че печалбата няма да покрие разходите (дори и да има някакъв лиценз,права). Въпрос на морал, възпитание, уважение към трудилите се. Щом 5 букви в края на сайта му пречат, това показва че IQ-то му е колкото темепературата на въздуха.Всеки ще флоод някой а-у за ради "Credits" вие нямате правата върху 1 картинка от сайта ама вече , че сте написали 2-3 реда и давай слагай мой права върху сайта :О , Нямате и 1 документ че притежавате нещо от тоя сайт но крещитете за него . Като не искате Сулю и Пулю да ви махат "Credits" направете така , че като ги махнат сайта да спира да работи 0.о тогава няма всеки 2ри да ги маха
Оставете човека на мира той не е виновен за това , че маха "Credits" във момента във който сте споделили "сайта" се съгласявате със това потребителите да сменят каквото си искат . Все едно phpBB,Joomla,Wordpress да реват на всеки който им е махнал "Credits" . Замислете се колко глупаво стойте във момента
phpBB,vBulletin и прочие имат право да съдят всеки махнал правата им!Всеки ще флоод някой а-у за ради "Credits" вие нямате правата върху 1 картинка от сайта ама вече , че сте написали 2-3 реда и давай слагай мой права върху сайта :О , Нямате и 1 документ че притежавате нещо от тоя сайт но крещитете за него . Като не искате Сулю и Пулю да ви махат "Credits" направете така , че като ги махнат сайта да спира да работи 0.о тогава няма всеки 2ри да ги маха
Оставете човека на мира той не е виновен за това , че маха "Credits" във момента във който сте споделили "сайта" се съгласявате със това потребителите да сменят каквото си искат . Все едно phpBB,Joomla,Wordpress да реват на всеки който им е махнал "Credits" . Замислете се колко глупаво стойте във момента
То и "отмъщението" е до възпитанието и интелекта на човек.phpBB,vBulletin и прочие имат право да съдят всеки махнал правата им!
Дори имат право да те съдят ако форума ти е нелегално взет!
Разбира се не го правят, поне не с всички - само с големите форуми или фирмени форуми.Ние тука защо да не искаме правата си от по-малките "личности" които ползват сайтовете като махат кредитите!
Не може да ги осъдим, но пак си имаме начини за "отмъщение".
btw написал съм доста работи в сайта, ако мислиш, че не съм написал нищо в сайта ПОЛЗВАЙ оригиналния сайт, а не моя!И дори за един модул се слагат кредити, както аз съм направил с GrizisMU.
phpBB,vBulletin и прочие имат право да съдят всеки махнал правата им!
Дори имат право да те съдят ако форума ти е нелегално взет!
Разбира се не го правят, поне не с всички - само с големите форуми или фирмени форуми.Ние тука защо да не искаме правата си от по-малките "личности" които ползват сайтовете като махат кредитите!
Не може да ги осъдим, но пак си имаме начини за "отмъщение".
btw написал съм доста работи в сайта, ако мислиш, че не съм написал нищо в сайта ПОЛЗВАЙ оригиналния сайт, а не моя!И дори за един модул се слагат кредити, както аз съм направил с GrizisMU.
Не съм казал че си написал малко просто така се изразих независимо колко си написал все тая
Ти си сподел този сайт и трябва да очакваш да се случва всичко със него и да не те интересува какво се случва.
А относно phpBB това е свободна система и всеки има правото да си променя "Credits" дори във администраторския панел го има като финкция . Относно vBulletin е същата работа но там трябва да си платиш за да го използваш този сайт .