[Help] Dont Copy!

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
HI ALL!

Първо да се извиня ако това вече го има но го тарся 1 ден !
Значи искам да питам ако някой знае как е кода дето като го сложиш в muweb-а не ти позволява да използваш десният ботон на мишката и примерно да ти излиза едно прозорче както в този web http://clickclick.hit.bg/ :bigsmile: и да пише dont copy или квото ида е

Благодаря!
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
PHP:
<script language=JavaScript>
<!--
//Disable right click
var message="";
function clickIE() {if (document.all) {(message);return false;}}
function clickNS(e) {if 
(document.layers||(document.getElementById&&!document.all)) {
if (e.which==2||e.which==3) { alert('Dont copy i can see your action!'); (message);return false;}}}
if (document.layers) 
{document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);document.onmousedown=clickNS;}
else{document.onmouseup=clickNS;document.oncontextmenu=clickIE; }
document.oncontextmenu=new Function("return false")
// --> 
</script>
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Хахахахахахх тва кат натисна дясно копче ми пеше Dont Copy натискам ляво и пак Dont Copy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ Mephisto !! :)
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Апрови го бе ;)
За кво да го оправи като работи перфектно?
Оправи си го ти можеби си омотал нещо :)
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Първия път малка грешка бях направил но сега бачка
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
А няква идея как мога да направя като дам дясно копче да ми излиза меню като тук
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
PHP:
<div style="visibility: hidden; left: 346px; top: 341px;" id="ie5menu" class="skin0" onmouseover="highlightie5(event)" onmouseout="lowlightie5(event)" onclick="jumptoie5(event)" display:none="">
<div class="menuitems" url="index.php">Home</div>
<div class="menuitems" url="reg.php">Create Account</div>
<div class="menuitems" url="topplayers.php">Top Players</div>
<div class="menuitems" url="guilds.php">Guilds</div>
<div class="menuitems" url="ds.php">Rankings</div>
<div class="menuitems" url="WebShop">WebShop</div>
<div class="menuitems" url="statsadd.php">Stats Adder</div>
<div class="menuitems" url=" " target="_blank">Forum</div>
<div class="menuitems" url="downloads.php">Download</div>
<div class="menuitems" url="options.php">Options</div>
</div>

<style type="text/css">
.skin0{
position:absolute;
width:165px;
border:1px dashed gray;
font-family:Verdana;
line-height:20px;
cursor:default;
font-size:13px;
z-index:100;
visibility:hidden;
}
.menuitems{
padding-left:10px;
padding-right:10px;
}
</style>
<script language="JavaScript1.2">

var display_url=0
var ie5=document.all&&document.getElementById
var ns6=document.getElementById&&!document.all
if (ie5||ns6)
var menuobj=document.getElementById("ie5menu")
function showmenuie5(e){
//Find out how close the mouse is to the corner of the window
var rightedge=ie5? document.body.clientWidth-event.clientX : window.innerWidth-e.clientX
var bottomedge=ie5? document.body.clientHeight-event.clientY : window.innerHeight-e.clientY

//if the horizontal distance isn't enough to accomodate the width of the context menu
if (rightedge<menuobj.offsetWidth)
//move the horizontal position of the menu to the left by it's width
menuobj.style.left=ie5? document.body.scrollLeft+event.clientX-menuobj.offsetWidth : window.pageXOffset+e.clientX-menuobj.offsetWidth
else
//position the horizontal position of the menu where the mouse was clicked
menuobj.style.left=ie5? document.body.scrollLeft+event.clientX : window.pageXOffset+e.clientX

//same concept with the vertical position
if (bottomedge<menuobj.offsetHeight)
menuobj.style.top=ie5? document.body.scrollTop+event.clientY-menuobj.offsetHeight : window.pageYOffset+e.clientY-menuobj.offsetHeight
else
menuobj.style.top=ie5? document.body.scrollTop+event.clientY : window.pageYOffset+e.clientY

menuobj.style.visibility="visible"
return false
}

function hidemenuie5(e){
menuobj.style.visibility="hidden"
}

function highlightie5(e){
var firingobj=ie5? event.srcElement : e.target
if (firingobj.className=="menuitems"||ns6&&firingobj.parentNode.className=="menuitems"){
if (ns6&&firingobj.parentNode.className=="menuitems") firingobj=firingobj.parentNode //up one node
firingobj.style.backgroundColor="highlight"
firingobj.style.color="white"
if (display_url==1)
window.status=event.srcElement.url
}
}

function lowlightie5(e){
var firingobj=ie5? event.srcElement : e.target
if (firingobj.className=="menuitems"||ns6&&firingobj.parentNode.className=="menuitems"){
if (ns6&&firingobj.parentNode.className=="menuitems") firingobj=firingobj.parentNode //up one node
firingobj.style.backgroundColor=""
firingobj.style.color="white"
window.status=''
}
}

function jumptoie5(e){
var firingobj=ie5? event.srcElement : e.target
if (firingobj.className=="menuitems"||ns6&&firingobj.parentNode.className=="menuitems"){
if (ns6&&firingobj.parentNode.className=="menuitems") firingobj=firingobj.parentNode
if (firingobj.getAttribute("target"))
window.open(firingobj.getAttribute("url"),firingobj.getAttribute("target"))
else
window.location=firingobj.getAttribute("url")
}
}

if (ie5||ns6){
menuobj.style.display=''
document.oncontextmenu=showmenuie5
document.onclick=hidemenuie5
}

</script>
 

Mortred

Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
646
Reaction score
182
това куде трябва да се сложи ?
 

Mortred

Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
646
Reaction score
182
куде трябва да сложа тоя код ??
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Ето затва си обичам Опера :)
От всеки browser може да се използва 2-рия бутон въпреки кода просто тряа да направиш secure -high а пък винаги има Save as.. и View Source
 

Similar threads