[Help] Domein

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Не е свързано със му но много ми трябва помощ тъй че моляви помогнете начи проблема е купих си домейн но незнам как да го наглася да влиза в моя сайт моля ви помогнете ми :(
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
693
Не е свързано със му но много ми трябва помощ тъй че моляви помогнете начи проблема е купих си домейн но незнам как да го наглася да влиза в моя сайт моля ви помогнете ми :(

ами в контролният панел трябва да има пренасочване :) и от там пренасочваш към твоят IP адрес.
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Влез във скайп моляте да говоря с тебе плс
 

vlqdo

New Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
23
Reaction score
1
ами в контролният панел трябва да има пренасочване :) и от там пренасочваш към твоят IP адрес.

И аз се интересувам по същия въпрос,регистрирах си домеин в фрее.бг,влезнах в фаил менагера и написах следния код в един html file:

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="bg">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<meta http-equiv="Refresh" content="0;url=http://89.215.38.49/index.php"><http://muonline.ggbit.free.bg>
<title>Pocketbulgaria.com</title>
</head>

<body>
Page has been moved to http://muonline.ggbit.free.bg</body>


Въпроса ми е как да направя като напиша името на сайта и сайта ми зареди да не излиза горе ИП-то ами името на домеина.
Не съм чел правилата на форума адмиа да ме извини но ако не трябва да ми се вижда саита с цел реклама админа да го едит :)
 

Dea7h

Admiral General Aladeen
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,182
Reaction score
420
И аз се интересувам по същия въпрос,регистрирах си домеин в фрее.бг,влезнах в фаил менагера и написах следния код в един html file:

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-language" content="bg">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251">
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://89.215.38.49/index.php"><http://muonline.ggbit.free.bg>
<title>pocketbulgaria.com</title>
</head>

<body>
page has been moved to http://muonline.ggbit.free.bg</body>


Въпроса ми е как да направя като напиша името на сайта и сайта ми зареди да не излиза горе ИП-то ами името на домеина.
Не съм чел правилата на форума адмиа да ме извини но ако не трябва да ми се вижда саита с цел реклама админа да го едит

Ами там където си написал ИП на сайта ти напиши името му ето пример

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-language" content="bg">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251">
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://imeto-na-saita.com/index.php"><http://muonline.ggbit.free.bg>
<title>pocketbulgaria.com</title>
</head>

<body>
page has been moved to http://muonline.ggbit.free.bg</body>
 

vlqdo

New Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
23
Reaction score
1
Ами там където си написал ИП на сайта ти напиши името му ето пример

Нестава това е орепрадката от домейна кам саита
 

Dea7h

Admiral General Aladeen
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,182
Reaction score
420
Ами там където си написал ИП на сайта ти напиши името му ето пример
Нестава това е орепрадката от домейна кам саита

Напиши го да видиш че става при мен работи :yes:
 

Similar threads