[Help] Domein

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Не е свързано със му но много ми трябва помощ тъй че моляви помогнете начи проблема е купих си домейн но незнам как да го наглася да влиза в моя сайт моля ви помогнете ми :(
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
Не е свързано със му но много ми трябва помощ тъй че моляви помогнете начи проблема е купих си домейн но незнам как да го наглася да влиза в моя сайт моля ви помогнете ми :(
ами в контролният панел трябва да има пренасочване :) и от там пренасочваш към твоят IP адрес.
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Влез във скайп моляте да говоря с тебе плс
 

vlqdo

New Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
23
Reaction score
1
ами в контролният панел трябва да има пренасочване :) и от там пренасочваш към твоят IP адрес.
И аз се интересувам по същия въпрос,регистрирах си домеин в фрее.бг,влезнах в фаил менагера и написах следния код в един html file:

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="bg">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
<meta http-equiv="Refresh" content="0;url=http://89.215.38.49/index.php"><http://muonline.ggbit.free.bg>
<title>Pocketbulgaria.com</title>
</head>

<body>
Page has been moved to http://muonline.ggbit.free.bg</body>


Въпроса ми е как да направя като напиша името на сайта и сайта ми зареди да не излиза горе ИП-то ами името на домеина.
Не съм чел правилата на форума адмиа да ме извини но ако не трябва да ми се вижда саита с цел реклама админа да го едит :)
 

Dea7h

new NyxApp();
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,133
Reaction score
400
И аз се интересувам по същия въпрос,регистрирах си домеин в фрее.бг,влезнах в фаил менагера и написах следния код в един html file:

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-language" content="bg">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251">
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://89.215.38.49/index.php"><http://muonline.ggbit.free.bg>
<title>pocketbulgaria.com</title>
</head>

<body>
page has been moved to http://muonline.ggbit.free.bg</body>


Въпроса ми е как да направя като напиша името на сайта и сайта ми зареди да не излиза горе ИП-то ами името на домеина.
Не съм чел правилата на форума адмиа да ме извини но ако не трябва да ми се вижда саита с цел реклама админа да го едит
Ами там където си написал ИП на сайта ти напиши името му ето пример

<html>
<head>
<meta http-equiv="content-language" content="bg">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1251">
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://imeto-na-saita.com/index.php"><http://muonline.ggbit.free.bg>
<title>pocketbulgaria.com</title>
</head>

<body>
page has been moved to http://muonline.ggbit.free.bg</body>
 

vlqdo

New Member
Joined
Feb 6, 2009
Messages
23
Reaction score
1
Ами там където си написал ИП на сайта ти напиши името му ето пример
Нестава това е орепрадката от домейна кам саита
 

Dea7h

new NyxApp();
Joined
Jan 16, 2009
Messages
1,133
Reaction score
400
Ами там където си написал ИП на сайта ти напиши името му ето пример
Нестава това е орепрадката от домейна кам саита
Напиши го да видиш че става при мен работи :yes:
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
EvoLuTioN [Help] Domein Help 7

Similar threads