[Help] DarksWeb 0.3

wingshot

New Member
Reaction score
11
Здравейте момчета имам малък проблем с add points значи ето къкав е проблема
Darks-Web-0_3_JPGfb45L.jpg

аз си давам колкото искам точки да ми вдигне давам АДД и ето какво ми показва на снимката :)

е добре де аре кажете от каде е проблема също тъка иска 10 милярда за рес а в таблицата на MuOnline сам си го настроил да иска 150 000 000

еми на къртинката ми пише че имам на дигам 151 points когато вдигна да речеме 50 енергия и ми дава това You don't have ENOUSH points (-151!) също тъка това за реса иска ми 10 милярда за рес а аз сам си насроил както вече казах таблицата на MuOnline

хайде де хора помогнете ми че немогат да се рескат хората нито да си вдигат points

Наистина някой ще ги оправили тези файлове, че и на мене ми трябват, нещо не са барнати и дават грешки аз при рескане примерно ми иска неква сума която неможе да се побере в интентара на героя и дори незнам в кой файл да търся да я променя, а при опит да адвам точки от сайта дава тази грешка:

Parse error: parse error in c:\program files\easyphp1-8\www\modules\add_stats_do.php on line 60

Някой ако ги има оправени файловете, моля да ги качи.

и аз имам проблем и незнам как да го оправя...този проблем е с всеки веб които инстал.проблема ми е в секюрити лога на индекса ред 94 как да го оправя ХЕЛПП.....