[Release] DangerMu Intro

Protect

Active Member
Reaction score
150
Ето ви интрото което аз ползвах няколко дни само че вече с няколко неща повече;
Настроива се доста лесно,Отваряте config.php там дори си пише кое какво е, не мисля че е толкова трудно за това няма да обеснявам и тук освен ако на някои не му се наложи (sun)
Vote button:Enable/Disable
imgkpk.jpg

Credits;
Protect:Coding
Lycan: Pictures

Attachments

• Intro By Protect.rar
    377.8 KB · Views: 203
Last edited:
мерси че го сподели с нас :)

ако не е тайна ,защо всички слагате интро ?

това точно интро не прави проверка дали си вотнал.. директно те пуска...

това точно интро не прави проверка дали си вотнал.. директно те пуска...
Абе професоре,какъв ти е смисъла да накарваш някои първо да гласува(при положение че това не се толерира от класациите),интрото в този случаи е вместо направо да влезеш в саита минаваш през интрото и избираш дали да влезнеш в саита на български или англииски дали да влезнеш в форума или дали да гласуваш за сървъра(бутона за гласуване може да се махне в config.php $havevote='no' и го няма).

М/у другото е доста простичко написан има 4-5 реда css (Тъи като не го разбирам много),2-3 функции php и html но пък смея да кажа че е по функционално от всички интрота до сега които съм виждал.

направено е лесно за използване(поне ,по това ,което прочетах (не съм го теглил)), също така и дизайна е много готин .. не споря за това , а за какво ти е ... езиците можеш да си го направиш да се сменят вътре в сайта...

направено е лесно за използване(поне ,по това ,което прочетах (не съм го теглил)), също така и дизайна е много готин .. не споря за това , а за какво ти е ... езиците можеш да си го направиш да се сменят вътре в сайта...
наистина направих го от по лесно по лесно не мисля че някъде другаде има такова релииснато интро(лесно настроиващо се имаики предвид че може да се махне у бутон).
в същност не те знам какво искаш...казах ти за какво се ползва а можеби хората намират някакъв умисъл в това,ти не намираш ли? (think)

мерси протект но за сега ще стоя с моито интро тоест с сегашното си :)

наистина направих го от по лесно по лесно не мисля че някъде другаде има такова релииснато интро(лесно настроиващо се имаики предвид че може да се махне у бутон).
в същност не те знам какво искаш...казах ти за какво се ползва а можеби хората намират някакъв умисъл в това,ти не намираш ли? (think)

Не намирам ... какъв смисъла ? Като напишеш домейна да те забавя с един бутон повече ? Аз ще си сложа прекия път примерно ако пътя към интрото ти е : http://sadasd.com ,а самия уеб http://sadasd.com/web просто ще си го запазя в favorites по вторият начин...