[AD] DangerLink 98r Exp: 100x Drop: 90%

Е да така е :) но в момента на мен ме кефи пък и аз сам нов играч !!!
 
По старомо си беше по добре... но това си е лично мое мнение. Done с тази нова конфигурация не отива за Dangerlink по добре смени името на сървъра. И другото е като гледам сървъра замира от 60 онлайн ся е на 15 иначе конфигурацията е добре.

Оценка:
Отностно промените: 4/10
Конфигурация - 8/10 понеже Dangerlink повече от 10 год. си е класика а вие го обърнахте на фън. Ако мислите че така ще препичелите повече жестоко се лъжите.
Сайт: 10/10

Обща оценка: 22/30

Пожелавам ви успех с новия DangerLink.
 
Last edited:
Не знам дали ти е понятно ,че това не е стария Dangerlink , а проста имитация ;= )
Така ,че годините стават 3-4 , а не 10 ;P
 
  • Like
Reactions: enduwe
Сървъра достатъчно време беше 100-150 xp 40-45 реса. Това е омръзнало на всички, отделно десетките копия и подобни сървъри. които имаше и има разделяха играчите. Сега е много по-добре и е нещо по различно като с повече точки има много повече варианти за развития на героите. Отделно новите играчи им е по лесно да вдигнат началните ресове. Вие все бързате да се изкажете по най-лош начин без дори да сте влезли да видите как е.
 
Last edited:
Кой ти е казал че не съм влизал ?? Вчера имаше 30 онлайн , дано пак ги съберете , и btw сигурен съм че сега хората са ви бесни и няма да ви играят сървъра повече :)
Да го бяхте реснали поне и без това се нуждае от рес ! gL
 
  • Like
Reactions: enduwe
Точно вчера да ти кажа аз пък имаше от 5 до 15-16 онлайн. Поне като лъжеш гледай да не те хващат. Ще видим колко ще играят, това си е тяхно решение и никой не играе на сила.
 
Админе не мога да вляза в сървъра :(
 
Още ли имаш проблем при влизането?
 
С този рестарт ще има хора !!! :) Много яка конфигурация !!!