- Reaction score
- 693
Лудациии, много ми е драго да започна работа отново. Дълго време не можех да споделям нови разработки,
но ето, че и това време отмина, както направи и лятото така неусетно... Ноооо, както и да е!
Проектът, който ще споделя със вас и ще обновявам постоянно с цел подобряване на ефективноста, скоростта на работа
, удобство на потребители и администратори, и разбира се главната цел е да зарадвам, колкот се може повече хора с хубав дизайн, изходен код и ефективна защита.
Имам много идеи и време, но няма да се впускам в подробности сега за да оставя място и за изненадатааа.
Накратко за "DAGNw-v0.1-DARKSTYLE";
системата за новини е изключително бърза и, много добра (авторски скрипт, със който се гордея)
изцяло обновена статистика на първа страница
добавих последните пет, свързали се към сървъра
добавих най-силният гилд на първа страница
моя преработка за статусът на gs & cs
нов скрипт за регистрация
нов скрипт за сваляне
класацията има странициране, не е мой скрипта, но имам идеи за него
контактите са изчистени, и то доста
езикова система (търси се преводач за файла на български език)
потребителският панел
*рестарт
*добави точки
Само тези две добавки към панела за сега. Другото от вас!
Всичко е направено така, че да се използва много лесно, за да може да се вмъква код от начинаещи програмисти.
Благодаря на всички!
но ето, че и това време отмина, както направи и лятото така неусетно... Ноооо, както и да е!
Проектът, който ще споделя със вас и ще обновявам постоянно с цел подобряване на ефективноста, скоростта на работа
, удобство на потребители и администратори, и разбира се главната цел е да зарадвам, колкот се може повече хора с хубав дизайн, изходен код и ефективна защита.
Имам много идеи и време, но няма да се впускам в подробности сега за да оставя място и за изненадатааа.
Накратко за "DAGNw-v0.1-DARKSTYLE";
системата за новини е изключително бърза и, много добра (авторски скрипт, със който се гордея)
изцяло обновена статистика на първа страница
добавих последните пет, свързали се към сървъра
добавих най-силният гилд на първа страница
моя преработка за статусът на gs & cs
нов скрипт за регистрация
нов скрипт за сваляне
класацията има странициране, не е мой скрипта, но имам идеи за него
контактите са изчистени, и то доста
езикова система (търси се преводач за файла на български език)
потребителският панел
*рестарт
*добави точки
Само тези две добавки към панела за сега. Другото от вас!
Всичко е направено така, че да се използва много лесно, за да може да се вмъква код от начинаещи програмисти.
Благодаря на всички!
PHP:
(МОЛЯ СЪОБЩАВАЙТЕ ЗА ОТКРИТИ ОТ ВАС ГРЕШКИ)