swolfsss New Member Joined Apr 20, 2009 Messages 56 Reaction score 0 May 19, 2009 #1 Здравейте имам един проблем като сменя картата на цс джумп хлдс ми дава дон'т сенд и спира сървъра плс някой да ми хелпне (shake) (shake)
Здравейте имам един проблем като сменя картата на цс джумп хлдс ми дава дон'т сенд и спира сървъра плс някой да ми хелпне (shake) (shake)
Filth New Member Joined Aug 16, 2008 Messages 209 Reaction score 29 May 19, 2009 #2 защо не си смениш мода? може мода да е бъгнат.
swolfsss New Member Joined Apr 20, 2009 Messages 56 Reaction score 0 May 19, 2009 #3 filth said: защо не си смениш мода? може мода да е бъгнат. Click to expand... снощи бях със него нищо му нямаше днеска като си пуснах компа и като сменям картата ме мята.
filth said: защо не си смениш мода? може мода да е бъгнат. Click to expand... снощи бях със него нищо му нямаше днеска като си пуснах компа и като сменям картата ме мята.
Filth New Member Joined Aug 16, 2008 Messages 209 Reaction score 29 May 19, 2009 #4 swolfsss said: снощи бях със него нищо му нямаше днеска като си пуснах компа и като сменям картата ме мята. Click to expand... може да е бъг от картата. нали знаеш какви бъгави мапове има...
swolfsss said: снощи бях със него нищо му нямаше днеска като си пуснах компа и като сменям картата ме мята. Click to expand... може да е бъг от картата. нали знаеш какви бъгави мапове има...