Здравейте DarksTeam
Купувам сайт + дизайн + уеб маркет за 30 лева!
Дизайна го избирам аз, сайта го правите вие с добра защита, хубави класации и други подобрения
Ако има заинтересувани пишете на скайп wikko0
Искам обикновен сайт независимо какъв, с 100% защита, дизайн който аз искам, маркет система и някои други екстри които ще ви обясня ако сте заинтересувани в скайп ; )
Добре трябва ми сайт с нормална защита, да няма шелове.
Не искам да се прави сайта от 0лата, а да вземете някой сайт който е удобен за вас, да му направите дизайна който искам, маркет и някои други работи :
Както колегата ми MeMoS каза, за 30 лева само дизайна неможеш да си вземеш ;] ... колкото искаш има безплатни... да не говорим, че отдавна сме направили различни сайтове, да не говорим, че и сам можеш да си направиш като ползваш библиотеката която съм споделил с вас ;]
Здравейте DarksTeam
Купувам сайт + дизайн + уеб маркет за 30 лева!
Дизайна го избирам аз, сайта го правите вие с добра защита, хубави класации и други подобрения
Ако има заинтересувани пишете на скайп wikko0
И аз вас не мога да разбера... Споделяте сайтове безплатно с добри защити, а на скоро и с маркети започнахте.Сега ви предлагам заплащане за същата работа, а вие се оляхте да викате че са малко парите...
Нека да обясня какво точно искам:
1.Искам да вземете един сайт от DarksTeam или на killar4eto функциите и да добавите един дизайн, който е кодиран!!
2.Да вземете някой маркет от 100те които ги има в интернет и да го сложите на сайта!!
3.Да направите 2-3 допълнителни работи, които не са за най-най-големите програмисти!!
ТОВА Е, КАЖЕТЕ МИ КОЕ ОТ ВСИЧКИТЕ РАБОТИ ЗАСЛУЖАВА 30 ЛЕВА!
Аз ако можех сам да го направя нямаше да купувам вашата "помощ"
Ти за 2 часа от почивката си ако отделиш съм сигурен, че ще го направиш и ще си вземеш парите, за какви 5 дни ми говориш
Благодаря за коментарите ; –)
щом мислиш че е толкова лесно защо не го направиш ти а?
това което казваш е се едно
отиваш в магазин на компютри и им казваш да ти дадат комп с 8гб рам , четери ядрен процесор и т.н. и казваш те може частите да са стари и можете много бързо да го направите за 30 лева
До колкото ти разбрах примера - искам да кажа че не ви карам да купувате маркет или сайт, а да ги вземете от форума.
Btw виждам че сте тръгнали да се заяджате за парите, че са малко, като не ви стигат просто прескочи темата не да пишеш "ти подиграваш ли се" и такива глупости
Честит Ви български празник и да се надявам че повече няма да ми осирате темата, а да пишете само ако искате да правим нещо по въпроса
Трудно се намират такива хора.. Даже бих казал, че не останаха.
Btw имаше един човек който ми направи 80% от сайта, който исках безплатно