[Help] Buy Server Files And Webshop

Status
Not open for further replies.
Променения от мен webshop за 97d бачка и за 1.02d а колкото до S3 E2 webshop просто аддни итемите за summoner от item manager.... Price:0$,0EUR,0 лв.

то бачка ама hex кодовете за итемите същите ли са смисал да не се получи гаф поръчвам 1 получавам друго (rofl)
 
Променения от мен webshop за 97d бачка и за 1.02d а колкото до s3 e2 webshop просто аддни итемите за summoner от item manager.... Price:0$,0eur,0 лв.

Я обясни как точно да ги аддна ? Мерси предварително кодер !
 
То на момчето нему трябват Server File и WebShop да играе играта а да печели пари.. То WebShop-а нз за кво друго се използво освен за печелени на пари :) Според мен няма смисал да си дава парите като може сам да си ги напрай ;)
 
За да подкараш Хубваи файлове и да имаш хубав Уебшоп ти трябва време и много настройки !!! Щом нямаш Времето и Уменията по барзия и лесен начин е Купуването!!!
Според мен на Сезоните се дигат Доста качствени сървъри и доста хора свикнаха с тях и си ги играят, но зависи дали админите имат необходимите качества за правилна конфигурация и настройка !!!
Както всички се оплакват от С-3 Еп-2 но има няколко доста добри и качествени Сървъри със 3-4 бъга макар и Мизерните Фрий Файлове които се Разпространяват!!!
Така че с малко упорство и повечко четене не мисля че някои ще има Проблем с Настройването на 1 елементарен сървър и 1 още по-елементарен Уебшоп!!!
 
колко пари струват файловете на еscape ?
 
ахаха ако става вапрос аз бих дал 500-600лв + за сървър + уебшоп и защитен сайт защото после сигорно по толкова ще си вадя на месец с тая инвистиция :) мое мнение :angel2:
 
Status
Not open for further replies.