[Guide] Blood Castle

Protect

Active Member
Joined
May 30, 2008
Messages
989
Reaction score
150
Как да разберете кога има Blood Castle ивент.

Излизат ви съобщения с жълти букви 15 мин., 10 мин., 5 мин. и 1 мин., преди започването на ивента.

Как се влиза в Blood Castle

Трябва да имате покана за Blood Castle от 1 до 7 в зависимост от левъла ви.
За да си направите такава покана се нуждаете от Blood Scroll , Blood Fang и Jewel of Chaos. Blood Scroll и Blood Fang трябва да са от един и същи левъл и поканата която се получава след въртенето. Върти се в чаос машината с гоблина.

На повечето сървъри слагат такива покани в магазините.

За да влезете в Blood Castle трябва да сте над 15-ти левъл и да идете при ангела в замъка в Давиас. тогава кликате на него и ви излиза списъка на Blood Castle за различните левъли.

Вие трябва да имате поканата съответстваща на вашия левъл. Кликате с ляв бутон на този бутон при ангела който е с различен цжят и ако имате поканата която ви е необходима сте вътре.

Blood Castle ивентът започва когато се отброят и последните секунди до началото. Когато започне всички играчи правяр движение все едно са написали /Rush и тогава вече могат да вареят на моста, където се появяват чудовищата. Колкото по-напред отивате, толкова по-силни са чудовищата. После стигате до вратата на замъка, която трябва да счупите с удари (все едно е чудовище, което не бие и има много живот), но за да можете да биете по вратата трябва да сте избили определен брой чудовища преди вратата(...x Броя на играчите в този Blood Castle). След като счупите вратата трчбва да убиете определен брой чудовища от тези след вратат(...x Броя на играчите в този Blood Castle). Тогава вече можете да биете по статуята. Когато я счупите тя пуска един архангел предмет (това е куест предмета на Blood Castle) - Archangel Item (Sword, Staff или Bow). След това трябва да се върнете при ангела в началото на Blood Castle и да му занесете куест предмета преди да е изтекло времето.
Ако изпълните куеста получавате 2 Jewel of Chaos
Ако не го изпълните можете просто да си вдигате левъл там, но ако умрете, падате от моста и се появявате в Давиас (Davias or Devias)
 

natumno

Member
Joined
Mar 1, 2011
Messages
140
Reaction score
15
а за сайта някои знае ли как да си сложа да се вижда колко остава за бц и дс ?