[AD] BG-RC Roleplay

25cata

New Member
Joined
Jun 6, 2012
Messages
1
Reaction score
0
След Дълго очакван ремонт ,който отне 3 месеца сървъра отново ще бъде пуснат в съвсем друг Облик.Добавени са Много неща и много забавления.Bulgarian Red/Bone County Roleplay се играе в Окръг "Red County" ,Най сетне излезе и сървър в окръг,не ви ли писна да играете в градовете? Елате и се разнообразете с истинска Roleplay игра,Ако мислите да дойдете и да правите DM този сървър не е за ВАС.По добре не влизайте ,а ако го направите рано или късно ще ви изпише You are banned from This server . Сървъра е изцяло преведен на Български..

Сървъра се обновява всеки ден ,като се добавят нови неща.За сега разполагаме с няколко вида работи.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Sweeper - Чистите улиците 1 минута за 200 долара на час с командата /sweeper
2.Пощальон - Разнасяте съобщения на играчите чрез вашият мотор . Пример: Повиквам ви и ви казвам : Намери Yordan_Kronos и му кажи ,че го каня на среща.След което вие го намирате и му връчвате съобщението.
3.Таксиджия - За тази работа трябва да знаете Окръг Red County.След което ще можете да помагате на хората с Транспорта на тези които нямат Лиценз за кола.
4.Шофьор на Автобус.Ако сте Шофьор на Автобус вие минавате по всички спирки които са добавени в сървъра,Ако ви одобрят за шофьор вие ще получите Карта и упътване къде и на колко спирки трябва да спирате.
Има още много работи,Може да си създавате частни фирми,които ще бъдат добавени от администратор,и ще ви бъде помогнато с нужните средства за основаването на Вашета Компания.----------------------------------------------------------------------------------------------------

1.RCPD - Red County Полицейска служба.
Тези хора помагат и патрулират из цял окръг "Red County" ,Винаги действат обучено.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

RCFD - Red County Пожарна Безопасност.
Винаги когато стане пожар,катастрофа,наводнение или просто Инцидент,Пожарната служба ще е първа,Те набират висококачествени пожарникари с опит и бойци срещу огъня.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

RCMD - Red County Бърза Помощ.
В Red County са най бързите специалисти и доктори,те ще са при вас без дори да осетите кога ви е било обаждането към тях.Те ще ви помогнат винаги ,само се слушвайте в съветите им.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
В Окръг Red County ние разполагаме с висококачествено пристанище,Автобусни Спирки,Осветление по Пътищата ,Бензиностанции ,Магазини,Гара,Летище и много други.В новият мод вие ще можете да ловите риба,да си купувате къщи,коли,има система за лицензи от ,която можете да изкарате лиценз за превозно средство и още много интерестни работи.


Сървъра разполага и с най новата функция.Когато влезете в дадено превозно средство ще виждате от волана


-------------------------------------------------------------------------------------------
Сървъра отваря до 1 седмица.Очаквайте ни.Ако имате въпроси пишете тук или на скайп danch0__ Скоро ще имаме и сайт.

ТРИЙЛЪР НА СЪРВЪРА:
Видео споделяне / VBOX7