- Reaction score
- 28
Здравейте момчета може ли да ми кажете как да банна някой по ИП не чрез sygate firewall ами в сървъра и като го баннва да му баннва всички аккаунти с това ИП ! и да няма достап до сървъра
не е вярно със sygate напълно му отрязваш достъпа до твойто ip ...
Ами ако си смени IP то или няма реално или отиде на друго място , например зала ?
затова няма спасение :
Бан на цялата мрежа, ще загубиш и други хора които са на същия интернет доставчик, но все пак ще се отървеш от проблемния играч.
Еми правиш сървъра като OpenMu и всичко ще е наред, тъй като там 99% от играчите не са българи! (в което няма лошо де, все идват пари..)Дат ис нот далавера
Щото обикновено тея проблемни играчи са БТК!
А доста хора играят сървърите, точно от този доставчик.
Ако си с развит сървър и печелиш пари от него, не губиш само други хора, ами и ПАРИ!
Еми правиш сървъра като OpenMu и всичко ще е наред, тъй като там 99% от играчите не са българи! (в което няма лошо де, все идват пари..)
Еми като изключим факта, че от Филипините ползват яко хакове другото е перфектно.Много правилно!
Хубави хора, хубави, ама сами си вредим!
Ей ти пример с този форум, хубав е, добра идея, функционален, пулен с полезни неща, 70% от потребителите са шитави.
Виж само половината отговори в [Help] раздела и щи са опресни за какво говоря . . .
А аз съм останал с впечатлението, че форума е направен за да си помагаме един на друг!
Има и доста чужденци тук, да си видял проблеми с тях.
Не нали?
затова няма спасение :
напротив има спасение блокирваш му мрежата и го (finger)