Ми не взел си една картинка, шибнал си и един клипиран текст и казваш че е твое?
Хахаах Трайте, каде пиша че съм по добър от теб? И другото което е няма причина да ти завиждам. Представям си те какъв си, само като гледам какъв си фукльо. Дал си ми ПСД-то и си велик? Барай меча ;-0
Хахаа изрезка със текст със клипинг маск (xaxa) (nqh)
EDIT: Това е за 3.5 сек, направих текст с клиппинг маск на ръката и лек дъгов оттенък, както и външен/outter B-level
Ми не взел си една картинка, шибнал си и един клипиран текст и казваш че е твое?
Хахаах Трайте, каде пиша че съм по добър от теб? И другото което е няма причина да ти завиждам. Представям си те какъв си, само като гледам какъв си фукльо. Дал си ми ПСД-то и си велик? Барай меча ;-0
Има слой с цялата картина- под нея има много безполезни слоеве, защото на един от последните прозрачността му е 100% което прави другите под него безполезни. Оставил ги е просто за да помисля че се е потрудил да направил. Направил е адджъстмент слой, но е оставил други над него със 100% Прозрачност което го прави невидим.
@sNg Викаш ми келеш а, нещо общо с теб да има разговора ни? България - всеки гледа да барне...