Твоя беше червен този както виждаш не е червен
Еееее не паднах от стла честно ще се пръсна от смях, ти си най-бавно загряващия български реотан, който съществува.... И се пак не си сложил кредити на MeMoS, неблагодарник ! Такъв ще си бъдеш, тук, там, по форуми, по сайтове кажи си го направо във виртуалния Свят и в реалния ти живот, ако имаш такъв, защото един такъв като тебе прекарве 90% от живота си пред монитора ! Другите 10% да яде и да изчиства дебелото черво.
сменил цвета и дизайна негов ти си някав уникален идиот серз !
аз му не играя и не се моля на цигани като теб арману му дето господари на ефира ги дават мангалите измислете нещо друго мангали как ме изнервихте тапаци прости намери ме на скъпе roni_1009 и ще видиш как ше молиш ти лаино тупо
Ако ще и да препратят форума към твоя сървър, хората само като видят "Армани Му" и натискат Х-а!
тъп си кат ръб на кръгла маса (shit)аз му не играя и не се моля на цигани като теб арману му дето господари на ефира ги дават мангалите измислете нещо друго мангали как ме изнервихте тапаци прости намери ме на скъпе roni_1009 и ще видиш как ше молиш ти лаино тупо