[AD] ArmaniMu 97d99i Exp: 1000x Drop: 80%

Твоя беше червен този както виждаш не е червен ;)

Еееее не паднах от стла честно (rofl) ще се пръсна от смях, ти си най-бавно загряващия български реотан, който съществува.... И се пак не си сложил кредити на MeMoS, неблагодарник ! Такъв ще си бъдеш, тук, там, по форуми, по сайтове кажи си го направо във виртуалния Свят и в реалния ти живот, ако имаш такъв, защото един такъв като тебе прекарве 90% от живота си пред монитора ! Другите 10% да яде и да изчиства дебелото черво.

Еееее не паднах от стла честно (rofl) ще се пръсна от смях, ти си най-бавно загряващия български реотан, който съществува.... И се пак не си сложил кредити на MeMoS, неблагодарник ! Такъв ще си бъдеш, тук, там, по форуми, по сайтове кажи си го направо във виртуалния Свят и в реалния ти живот, ако имаш такъв, защото един такъв като тебе прекарве 90% от живота си пред монитора ! Другите 10% да яде и да изчиства дебелото черво.

Точно ти не говори, защото ти си един от най-долните крадци и копирвачи на идеи, без да оставяш CREDITS :)

• Like
Reactions: Damian and Ivaylo99
сменил цвета и дизайна негов ти си някав уникален идиот серз !

сменил цвета и дизайна негов ти си някав уникален идиот серз !

Ти да не си оная отрепка в скайп дет ми се молеше да го правя ГМ :D

• Like
Reactions: IAmSnake
аз му не играя и не се моля на цигани като теб арману му дето господари на ефира ги дават мангалите измислете нещо друго мангали как ме изнервихте тапаци прости намери ме на скъпе roni_1009 и ще видиш как ше молиш ти лаино тупо

аз му не играя и не се моля на цигани като теб арману му дето господари на ефира ги дават мангалите измислете нещо друго мангали как ме изнервихте тапаци прости намери ме на скъпе roni_1009 и ще видиш как ше молиш ти лаино тупо

1-во както искам ще си кръстя името на сървъра това теб най-малко те засяга ти си един потребител и нищо повече ;)
2-ро сървъра го играят не заради името а заради харектеристиките които предлага тъпчо такъф..
3-то мен не ме дават в господари на ефира а циганите ги дават отрепка долно...
4-то не съм виновен че си малтретиран от тях и се правиш на интернет нинджа..
5-то нямам намерение да се занимавам с някви потребители от Форум които са ходили на фитнес напомпали са мускулите и се мислят за много здрави..

Ще ти се моля? Иска ти се ;)

А и за малко да забравя мерси че ми качваш темата най-горе ;)

• Like
Ако ще и да препратят форума към твоя сървър, хората само като видят "Армани Му" и натискат Х-а! (rock)

Ако ще и да препратят форума към твоя сървър, хората само като видят "Армани Му" и натискат Х-а! (rock)

Горе съм дал линк към снимка и кво като видят името? Имам ли потребители? Имам тогава къф ти проблема?
Нямало да бъде игран хората щи гледат като чели тъпото мнение какво мислиш.

Ето ти линк към снимката: http://armanimu.sytes.net/untitled.bmp
Може да влезнеш и в сайта да видиш колко са онлайн ако искаш даже ще ти направя нова снимка но няма смисъл да се доказвам на такива като вас приятелите ми са поважни от някви ФОРУМ–НИНДЖИ дет се мислят за велики и завиждат ;)

• Like
сложи поне кредити ве неблагодарен ако мемос не беше този веб нямаше да го имаш нищо не си правил по него говно такова

• Like
Reactions: Dea7h
Хахахах кефиш ме обаче! :D

тъп си кат ръб на кръгла маса (shit)